Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup automobila BMW

Otkup BMW vozila

Otkup BMW automobila svih modela, godišta i voznog stanja uz maksimalnu zaradu i minimalno potrošeno vreme. Ako je otkup BMW vozila ono što ste sve vreme tražili, na pravom ste mestu. Bavimo se otkupom automobila i polovnih vozila marke BMW a vama novac isplaćujemo istog dana, na licu mesta i u kešu. Dolaze u obzir sve serije BMW-a, kao i stanje auta.

Možete nam prodati polovan ili nov BMW, kao i ako ste ga koristili za taksi vozilo. Zainteresovani smo za otkup havarisanih vozila, vozila sa lizinga, rashodovanih vozila od firmi i pojedinaca. Takođe, otkupljujemo i BMW automobile sa stranim registracijama, kao i neregestrovana vozila. Efikasni smo i pouzdani, a uz to dobijate i odličnu cenu za svoj auto. Ne zanima nas pređena kilometraža, stanje autmobila ni da li ste prvi ili deseti vlasnik. Ono što nam je važno da bismo uspešno sarađivali sa vama jeste da posedujete dokaz o vlasništvu, odnosno, da ste u mogućnosti da vozilo otuđite tj.prodate. Sve ostalo možete da prepustite nama.

Vršimo otkup BMW serije 1 i to BMW 116, BMW 118, BMW 120, serije 3 BMW 316, BMW 318, BMW 320, BMW 323, BMW 324, BMW 325, BMW 330. Takođe i serija 5, BMW 518, BMW 520, BMW 524, BMW 525, BMW 528, BMW 530, BMW 535, BMW 540, BMW 545. Tu je i serija 6, BMW 630 i BMW 645 a zatim i serija 7, BMW 725, BMW 728, BMW 740, BMW 750, BMW 760, BMW E34. Zanima nas i serija M, BMW M1, BMW M6, BMW M3, kao i X serija BMW X1, BMW X3, BMW X5, BMW X6, uz seriju Z, BMW Z 3 i BMW Z4. Možete da nam se javite i ako imate neki drugi tip a mi ćemo vam izaći u susret. Na raspolaganju smo 24 sata svakog dana u nedelji. Imamo razgranatu mrežu agenata po celoj Srbiji, te nas možete pozvati zi bilo kog grada,a mi dolazimo pravo na vaša vrata. I to sa odličnom ponudom a vaš auto preuzimamo i odvozimo odmah. Za vas nema dodatnih troškova! Ljubitelji BMW-a umeju da cene svoje ljubimce, baš kao i mi jer je reč o solidnim automobilima koji umeju dobro da služe vlasnika dugi niz godina. Od 1916.kada je Minhenu počela proizvodnja ovog brenda važi za jednu od najprodavanijih marki automobila u svetu, a sasvim smo sigurni da znate zašto je to tako.

Ipak, došlo je vreme da se pozdravite sa svojim BMW-om i da za to dobijete pristojan novac uz koji možete da sebi priuštite neko bolje vozilo ili noviji model BMW-a. Javite se i proverite već danas kakve su vam sve mogućnosti na raspolaganju. Očekujemo vaš poziv!