Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup automobila Citroen

Otkup Citroen vozila

Otkup autmobila Citroen za samo par sati sa isplatom na licu mesta i u kešu. Ukoliko želite da brzo prodate svoj auto, javite se za otkup Citroen vozila jer smo broj jedan na tržištu za otkup automobila i vozila. Poslujemo sa privatnim i pravnim licima a već godinama naša baza zadovoljnih klijenata se uvećava. Postanite i vi naš klijent i uverite se da prodaja automobila može da bude jedna od najboljih stvari koje ste do sada uradili. Mi ćemo otkupiti vaše vozilo bez obzira na izgled, godište, pređenu kilometražu… Citroen je jedna od popularnijih marki francuskih automobila kod nas, a zahvaljujući razgranatoj mreži agenata stižemo na vašu adresu bilo gde u Srbiji.

Vršimo otkup Citroen 2 CV6, Citroen AX, Citroen BX, Citroen Acadiene, Citroen Berlingo, Citroen C1, Citroen C 2, Citroen C15, Citroen 25, Citroen C3, Citroen C3 Picasso, Citroen C4, Citroen C4 Grand Picasso, Citroen C4 Picasso, Citroen C5, Citroen C6, Citroen C8, Citroen CX, Citroen C_Crosser, Citroen DS, Citroen DS3, Citroen DS5, Citroen Evasion, Citroen GSA, Citroen Jumper, Citroen Jumpy, Citroen Saxo, Citroen Nemo, Citroen Visa, Citroen XM, Citroen Xantia, Citroen Xsara, Citroen Xara Picasso, Citroen ZX. Potrebno je samo da nas pozovete ili nam pošaljete upit mailo, a naši agenti će vam dati poptpuno besplatnu procenu! Ova besplatna procena vas ni na koji način ne obavezuje, već je informativnog karaktera. Ukoliko vam ponuda odgovara, dolazimo kod vas, plaćamo vam u kešu na licu mesta i zatim odvozimo vozilo. Jedini uslov koji treba da ispunite jeste da imate vlasničke papire na osnovu kojih ćemo biti sigurni da auto zaista pripada vama. Zašto biste vozili stari Citroen kada možete da ga prodate nama, dodate malo novca i kupite neku bolju verziju ili sasvim drugi auto! Takođe, bavimo se otkupom automobila sa lizinga, a dajemo vam daleko bolje uslove otkupa od bilo koje banke ili auto kuće. Dostupni smo za vaše pozive i pitanja 24 sata svakog dana, a otkup dogovaramo u vreme i na način koji vama odgovara. Najbolji smo u svom poslu upravo zato što smo spremni da svojim klijentima uvek izađemo u susret.

Kakav god da je vaš Citroen, makar i u havarisanomom stanju, ako nije u voznom stanju, nije registrovan, verujte nama će biti savršen. Najbolji način da vas uverimo u sve što ste pročitali jeste da nam se javite i lično se uverite u kvalitet naše usluge i odlične cene otkupa!