Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup automobila za delove otpad staro gvožđe

Otkup vozila za delove otpad staro gvožđe

Otkup automobila za otpad za staro gvožđe reciklažu ili otkup auta za delove može postati dobar način da zaradite novac ako se obratite nama. otkup vozila za delove nas intersuje, tačnije sve što imate da ponudite, mi možemo da otkupimo i to po sjajnim cenama. Iznenadiće vas kako lako možete da zaradite na nečemu što ste smatrali potpuno bezvrednim.

Plaćamo odmah, na licu mesta, u kešu! Ako imate firmu koja ne može da se reši starih vozila koja su neupotrebljiva, javite nam se. Naša firma posluje sasvim transparetno te će vam novac leći na račun. Svesni smo da je nekada teško pomiriti se sa činjenicom da vaš automobil više nije u voznom stanju, ali će vas mogućnost zarade sigurno makar malo utešiti. Nemojte gledati kako vam trunu auto delovi u dvorištu. Javite nam se, a mi ćemo vam odmah ponuditi besplatnu procenu vozila. Dajemo fer cene, najkonkurentnije na tržištu na kome već godinama uspešno poslujemo.

Za svoje klijente imamo i razumevanja a i uvek spremne savete i odgovore na sva njihova pitanja. Domaćinski odnos prema klijentima i profesionalni odnos prema poslu su nas doveli ovde gde smo sada- na sam vrh! Nemojte misliti da je vaš auto zreo za staro gvožđe i da je to najstrašnija stvar na svetu. Mi ćemo ga otkupiti a zatim i obaviti transport. Od momenta kada se dogovorimo i platimo vam, mi preuzimamo vozilo. Vama ostaje samo da isplanirate šta ćete kupiti sa zarađenim novce. Možete nam se obratiti gde god da živite u Srbiji, bilo da je to Beograd ili neki drugi manji ili veći grad. Naši agenti stižu do vaše adrese u Nišu, Zaječaru, Novom Sadu, Subotici, Kragujevcu…Ne zanima nas koje je godište automobil, da li mu je istekla registracija, ako je otkup za otpad, staro gvožđe, reciklažu ili delovanje u pitanju, mi kupujemo sve.

Otkup za delove vam daje mogućnost da vaš auto prodajete “na parče”, onako kako vi želite. Inače, naša firma se bavi otkupom vozila i automobila svih vrsta i namena , a o detaljima ćete više saznati od naših agenata. Za vas smo dostupni 24 sata svakog dana u godini, kontaktirajte nas telefonom ili pošaljite upit na mail. Pretovorite zarđali krš u zaradu još danas. Ne gubite vreme na obilaske auto pijaca. Udobno se smestite u svoju fotelju i okrenite naš broj a mi dolazimo na vaša vrata i sa najboljom ponudom koju možete da zamislite!