Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup vozila od firme

Otkup automobila od firme

Otkup vozila od firme bilo privatne bilo u državnom vlasništvu možete izvršiti preko naše agencije za samo par sati. Za za otkup automobila od firme nudimo najbolje uslove ne samo za Beograd već i za celu Srbiju. Bilo da vaša firma ima sedište u Kruševcu, Kraljevu, Novom Sadu, Pančevu, Kragujevcu, Nišu, Paraćinu, javite nam se, imamo rešenje za vas. Naši agenti posluju svuda po Srbiji i dolaze direktno kod vas, u vašu firmu.

Vršimo otkup novih, polovnih, kombi vozila, kamiona sa ili bez prikolice. Radimo otkup vozila i automobila za sve namene bez obzira na to koliku su kilometražu prešla, koje su marke, godišta, da li su u voznom stanju ili ne. Plaćanje vršimo kada se dogovorimo pod uslovima koji vama odgovaraju. Plaćanje može biti u kešu na licu mesta ili preko računa vaše firme ili vašeg privatnog računa. Možete nas kontaktirati ili putem telefona ili putem maila. U slučaju da nam pišete mailom možete poslati i fotografije vozila a mi ćemo vam dati besplatnu procenu. Uvereni smo da vam možemo ponuditi najbolju cenu na teritoriji cele zemlje. Naša firma posluje potpuno transparentno te nema dodatnih troškova koje vi treba da snosite. Kada vozilo jednom pređe u naše ruke, a novac u vaše, uvidećete koliko je glatko sve prošlo i postaćete naš stalni klijent. Veoma smo ponosni na poverenje koje gradimo sa svojim klijentima i koje traje godinama. Do sada smo ostvarili uspešnu saradnju sa velikim brojem firmi širom Srbije do kojih su nas dovele preporuke zadovoljnih klijenata. Lider smo na tržištu kada je u pitanju otkup vozila i automobila. Ako želite da vaša firma brzo dođe do sredstava da obnovi svoj vozni park javite nam se i omogućite novu kupovinu što pre. Otkup vozila od firme možemo obavljati tako da u potpunosti bude u skladu sa internim procedurama. Možemo da se prijavimo i za učešće na tenderima, ukoliko ih organizujete ili možemo to obaviti lično. Vaše poslovanje nikako ne sme da trpi zato što imate dotrajali vozni park i vozila koja nisu u skladu s reputacijom koju imate.
Rešite se dotrajalih vozila već danas. Javite nam se a naši iskusni agenti će vam izaći u susret u kom god gradu da živite.

Daljina za nas nije prepreka jer smo vođeni željom za najboljom uslugom. Naša dodatna prednost su i konkurentne i fer cene. Želimo da se u sve to uverite i sami. Javite nam se i okrenite novi list u svom poslovanju. Otkup automobila i vozila nikada nije bio lakši i isplativiji!