Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup džipova

Otkup džipova i SUV vozila naša firma obavlja za vas na teritotiji cele Srbije. Istog dana isplaćujemo novac na ruke u kešu, a vi postajete još jedan od naših zadovoljnih klijenata! Javite nam se i za manje od 24 sata možemo obaviti kompletnu transakciju. Proverite zašto je naša usluga najbolja.

U asortimanu vozila čiji otkup vršimo nalaze se pored raznih drugih motornih vozila i džipovi i SUV vozila. Ukoliko raspolažete nekim starim džipom, starim SUV vozilom nemojte se nervirati i dalje, jer mi smo tu da vam ponudimo rešenje. Uzimajući u obzir da se dugo godina bavimo ovima poslom, možemo slobodno reći da smo zauzeli lidersku poziciju na tržištu i da kod nas možete dobiti najpovoljnije uslove otkupa.

Zasigurno ćemo vam dati najbolju cenu i obezbediti najbržu uslugu. Pri davanju ponude ne zanima nas da li je vaš džip ili SUV nov ili star. Takođe ne uzimamo u obzir ni to da li je pohaban, havarisan, da li je prešao veliku kilometražu, koje je godište proizvodnje, nama je samo bitno da vi želite da ga prodate i stvar je rešena. Takođe nam je važno da vi posedujete vlasničke papire za vozilo, koje čak ne mora biti ni registrovano. Nakon telefonskog poziva ka našim agentima dolazimo odmah na vašu kućnu adresu. U našem timu rade stručni procenitelji koji će vam dati najrealniju cenu za vaš džip ili SUV. Besplatnu procenu vrednosti vozila organizujemo mi, potpuno bez obavezujućeg karaktera. Ukoliko nakon procene ne želite da zaključite dogovor, to je vaše puno pravo. Ukoliko se ipak dogovorimo da zaključimo posao, isplata dogovorene sume novca vrši se odmah, tako da kod nas nećete danima čekati na svoj novac. Ako vama to odgovara, novac vam možemo isplatiti i preko žiro računa, što je povoljnost za firme, ali i u kešu, na ruke. Način isplate zavisi samo od vas. Naš tim agenata sačinjen je od stručnog i kvalifikovanog osoblja, koje vam je na raspolaganju za sva pitanja i savete u vezi sa otkupom. Radimo 365 dana u godini, 24 sata dnevno, to znači da smo vam uvek na raspolaganju, jer mi zbog vas i postojimo, mi smo tu da vam uvek budemo na raspolaganju.

Mi želimo da otkupimo vaše vozilo, a vi da zaradite, zato nam se javite već danas! Proverite zašto su nam do sada mnogi klijenti ukazali svoje poverenje! Kod nas vas očekuju najbolji uslovi, profesionalna i brza usluga i brza isplata!