Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup Motora skutera

Otkup motora i skutera za vas obavljamo brzo, efikasno i u vašu korist. Iplatu vršimo istog dana, dobijate keš na ruke i na licu mesta! Pozovite nas, proverite zašto su nam mnogi poverili svoje poverenje!

Većina vlasnika motora i skutera s mukom se odlučuje na prodaju jer su uglavnom u pitanju veliki ljubitelji dvotočkaša. Ovo je možda još više slučaj sa ljubiteljima motora budući da skutere vozi nešto mlađa populacija kojoj ovaj vid transporta brzo dosadi. Za dobar motor potrebno je izdvojiti i dosta novca, te kada se nađu u situaciji da moraju da ga prodaju, vlasnici motora itekako oklevaju. Što se tiče skutera, oni su uglavnom prelazna varijanta starijim tinejdžerima dok ne dobiju prvi auto. Onda kada se domognu vozačke i prvog automobila, skuter sasvim pada u zaborav. Registracija motora i skutera nije baš jeftina, kao ni njihovo održavanje i servisiranje, te se vlasnici odlučuju za prodaju ubrzo nakon kupovine. Međutim, onda kada odluče da prodaju ova motorna vozila traže pouzdane partnere. Mi smo tu da odgovorimo na sve nedoumice vlasnika dvotočkaša koji čekaju u vašoj garaži ili dvorištu i prave nepotrebni nered. Naši agenti vam mogu dati besplatnu procenu, odnosno izneti našu ponudu već putem telefona. Ako smatrate da ćete više informacija dobiti pisanim putem, možete nam poslati i mail. Opišite svoj motor ili skuter i priložite fotografiju motornog vozila a mi ćemo vam se u najkraćem roku javiti sa svojom ponudom. Kada se dogvorimo o otkupu, odnosno prodaji, naši agenti dolaze kod vas, isplaćuju vas na lice mesta i odvoze vozilo. Vaše je samo da nam se javite i dobro zaradite. Mi se brinemo o svemu ostalom.

Motor ili skuter koji ne vozite su zapravo pare u garaži koje samo čekaju da ih naplatite. Uradite to još danas i investirajte dobijeni novac u nešto što želite. Izaćićemo vam u susret gde god da se nalazite jer mi poslujemo na teritoriji cele zemlje. Naši agenti će doći do vas bez obzira da li živite u Beogradu, Zaječaru, Kruševcu, Novom Sadu, Šapcu…Možete nas kontaktirati u bilo koje vreme jer smo na raspolaganju 24 sata svakod dana u nedelji. Zanimaju nas svi modeli motora i skutera, bez obzira na godište i vozno stanje.

Ono što je za vas starudija, mi ćemo pretvoriti u novac! Bavimo se i otkupom automobila i vozila, te nam se možete javiti i ako posedujete polovni auto ili neko drugo vozilo koje prodajete. Ne čekajte sutra, javite se danas i uverite se u kvalitet naše usluge!