Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup novih vozila

Otkup novih automobila

Otkup novih vozila može ići teško kada ne znate kome treba da se obratite. Zato smo mi tu, da otkup novih automobila obavimo već danas! Mi smo firma sa velikim iskustvom, pratimo stanje na svetskom tržištu vozila i uvek smo u toku sa trendovima. Nama se možete javiti ako želite da prodate svoje novo vozilo bez obzira da li se radi o automobilu, kamionu, kombiju ili pikapu.

Svoj posao shvatamo veoma ozbiljno a zadovoljstvo klijenata nam je na prvom mestu. Zato smo za vas dostupni 24 sata svakod dana u nedelji preko cele godine. Potrebno je samo da okrenete naš telefon ili nam pošaljete mail a mi vam odgovaramo u najkraćem roku. Nakon što nam date osnovne informacije i dogovorimo se o besplatnoj proceni vozila mi ćemo doći na vašu adresu. Bez obzira u kom kraju Srbije živite i u kom gradu mi dolazimo kod vas. Na licu mesta ćemo izvršiti besplatnu procenu uvidom u stanje vozila. Daćemo vam odlčnu cenu kakvu kod drugih nećete naći i platićemo vam na ruke na licu mesta. Ne morate da brinete ni oko transporta vozila jer to mi radimo za vas. Vaše je samo da zadovoljno zaključite da ste obavili dobru pogodbu. Otkupljujemo sve marke i modele automobila, kamiona, pikapa i kombija. Kada su kamioni u pitanju otkupljujemo vozila sa različitom namenom, sa ili bez prikolice, tegljače i kipere. Potrebno je samo da imate uredne papire o vlasništvu automobila, dok osiguranje i registracija nisu važni. Mi se možemo pobrinuti i za to.

Kako biste se uverili u kvalitet i pouzdanost naše usluge pozovite nas još danas i zakažite susret sa jednim od naših agenata. Naš tim je spreman da vam odgovori na sva pitanja jer su u pitanju iskusni profesionalci sa odličnim poznavanjem posla. Kao što smo napomenuli, plaćanje vršimo istog dana u kešu. Ako želite možemo vam novac uplatiti i preko računa. U slučaju da se radi o firmi ili preduzeću, plaćanje preko računa je takođe moguće. Sve je stvar dogovora iz koga ćete vi izaći zadovoljni i nasmejani. Naša usluga je transparentna kao i naše poslovanje i to je jedan od faktora koji nas odvaja od konkurencije. Nećete morati da snosite nikakve dodatne troškove oko prevoza automobila, kao ni pošto vam damo konačnu ponudu za otkup. Za nas bi to bio znak neozbiljnosti i veliki rizik po visoke standarde poslovanja koje negujemo već dugi niz godina. Naša usluga obuhvata i sve druge vrste otkupa vozila, starih, havarisanih, polovnih, za komercijalnu ili ličnu upotrebu.

Pozovite nas i prodajte svoje novo vozilo već danas i po najboljoj ceni!