Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup oldtajmera

Otkup oldtajmera obavljamo brzo i pouzdano a garantujemo vam i najbolju cenu! Naša firma se bavi otkupom vozila i oldtajmera po kranje jednostavnim principima koji za kranji cilj imaju zadovoljnog klijenta-odnosno vas. To konkretno znači da ćete biti isplaćeni istog dana kada se otkup ugovori, a u zavisnosti od vaših želja novac dobijate u kešu, na ruke ili preko računa.

Oldtajmeri su velika ljubav svojih vlasnika. Teško je odlučiti se na njihovu prodaju. Ali, nekada se dešava da su jednostavno preskupi za održavanje. Možda ste ih dobili u nasledstvo i nemate nikakvu potrebu za ovakvim automobilima. Zahtevna su i kada je u pitanju prostor za parkiranje, garaža, pokrivanje i čuvanje. Često su i meta krađa zbog svoje lepote i vrednosti. Nekim vlasnicima oldtajmera sve ovo predstavlja veliko opterećenje i jednostavno smatraju da je najbolje da vozilo prodaju. S druge strane, možda ste našli neki drugi oldtajmer koji biste radije videli u svom voznom parku od onog koji imate ali vam je zafalilo novca. Koji god da je od navedenih razloga, javite nam se, a mi ćemo vam pomoći da ostvarite svoju želju još danas.

Obratite nam se bilo putem telefona, bilo slanjem maila, a mi ćemo vam se ubrzo javiti. Ako nas zovete telefonom, neko od naših agenata će primiti poziv i ubrzo se dogovoriti sa vama o besplatnoj procenu oldtajmera. Ova usluga podrazumeva da će naši ljudi doći kod vas kako bi zajedno sa vama pogledali oldtajmer i odmah vam dali procenu i ponudu za vozilo. Ukoliko vi to želite, možemo zaključiti posao već istog dana. Plaćamo na licu mesta, kešom i preuzimamo vozilo. Nećete morati da brinete o tome kako da ga prebacite na neku drugu lokaciju jer taj deo posla radimo mi. Kako smo svesni današnjeg tempa života svoje usluge stavljamo na raspolaganje svojih klijenata onda kada to njima odgovara. Konkretno, to znači da nas možete pozvati bilo kada, svih 24 sata, 7 dana u nedelji, bez obzira na dan. Nemojte se ustručavati da nas pozovete i ako živite van Beograda. Otkup odltajmera vršimo na teritoriji cele zemlje i u svim gradovima.
Vaš oldtajmer ne mora biti registorvan, niti određene marke, modela i godišta. Nije važno ni da li je kupe ili sa fiksnim krovom. Mercedes Minika, Merecedes 123, audi, pežo, volvo ili bilo koji drugi model zaista nije važno. Stanje enterijera i prva boja mogu uticati na cenu ali ne i na sam otkup, odnosno našu zainteresovanost za vozilo.

Javite nam se, proverite zašto su nam mnogi poklonili svoje poverenje! Postanite naš zadovoljni klijent. Realne cene, efikasno poslovanje!