Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup starih automobila

Otkup starih vozila

Otkup starih automobila treba poveriti proverenoj firmi sa dugogodišnjim iskustvom i zadovoljnim klijentima. Vršimo otkup starih vozila tako da ste na pravom mestu jer mi garantujemo i pouzdanu uslugu i najbolje cene otkupa. Imamo iskustvo i znanje koje nam je pomoglo da se pozicioniramo kao lideri na tržištu i želimo da vam izađemo u susret. Ukoliko ste slučajno naišli na našu stranicu nastavite sa čitanjem i saznajte šta sve možemo učiniti za vas da vam prodaja starog automobila ili nekog drugog vozila prođe glatko.

Stari automobili ili popularno nazvani oldtajmeri su vozila koja ili sakupljate kolekcionarski i restaurirate ih ili su vam jednostavno ostala u nasledstvo. Njihovo održavanje i restauracija su danas izuzetno skupi te se vlasnici neretko odlučuju na prodaju. Možda jednostavno niste ljubitelj starih automobila i ne želite da vam se ta starudija vuče okolo i zauzima dodatni prostor u garaži. Međutim, pod terminom stara vozila ne smatramo samo oldtajmere već sve vrste automobila koji nisu novije proizvodnje i jednostavno su suviše raubovana za upotrebu. Dakle, to može biti i neki fića iz 80-ih, “zastavini” modeli iz 70-ih ili neki stari “fiat” i slično. Marka automobila nam nije bitna, prethodni primeri su isključivo ilustrativnog karaktera. Bez obzira na to iz kog razloga ste se odlučili za prodaju mi vam možemo omogućiti da ona protekne brzo i na vaše zadovoljstvo.

Nema potrebe da postavljate oglase na internetu u novinama ili ih kačite na stubove oko mesta prebivališta. Javite nam se da vam olakšamo posao i ubrzamo proceduru. I pri odlasku na utopijace gubite i vreme i novac. Jednostavnije je da nas pozovete i pustite da sve obavimo umesto vas. Kada nas pozovete možemo se za pet minuta dogovriti kada vama odgovara da došemo i odradimo besplatnu procenu auta. Mi zatim dolazimo na vašu adres i nakon uvida u stanje automobila vam dajemo ponudu. Faktori koji utiču na cenu su između ostalog starost, vozno stanje, prešeni kilometri, stanje limarije, kočionog sistema i motora, ali i ostali detalji.

Otkup starih automobila i vozila vršimo ne samo u Beogradu i široj okolini već i u celoj zemlji. Možete da nam se javite iz bilo kog kraja Srbije i mi ćemo doći kod vas. Prilagođavamo se vašem vremenu i obavezama, te dolazimo u vreme kada je to najbolje za vas. Plaćanje vršimo u kešu na licu mesta ili putem računa. Naša usluga je efikasna, naši agenti stručni i iskusni a vaše zadovoljstvo je naša najveća nagrada. Pozovite nas ili nam pišite mailom još danas!