Otkup vozila Logo
Besplatna procena automobila

Kamionski prevoz i transport i selidbe kamionom Beograd, Srbija

Besplatna procena vozila, besplatna procena automobila prva je i osnovna usluga s kojom ćete se susresti kada nas pozovete. Možete nam se obratiti na neki od brojeva telefona u kontaktima ili nam pisati putem maila.

Ponudićemo vam besplatnu procenu vozila kako bismo i vama i sebi uštedeli novac, vreme i energiju. Istovremeno, na taj način vam stavljamo do znanja da vas kod nas očekuje ozbiljna usluga i visok nivo profesionalnosti!

Šta uključuje besplatna procena vozila?

Zašto se radi besplatna procena automobila i vozila? Sve je veoma jednostavno, a odgovore ćete pronaći u narednim redovima. Naime, nama je veoma važan odnos sa svakim klijentom, jer je svaki poseban.

Isto važi i za vaša vozila, odnosno automobile, svako je posebno i zaslužuje dužnu pažnju. To znači da ćemo s velikom pažnjom saslušati sve detalje koje nam budete saopštili a vezani su za vozilo.

Jedino tako ćemo moći da vam damo precizniju ponudu cene. Naravno, najprecizniju ponudu ćete dobiti kada dođemo na lice mesta i sami se uverimo u stanje i karakteristike vozila koje su važne pri davanju procene, odnosno novčane ponude.

Dok ne dođemo do tog koraka,možete nam telefonom ispričati ili napisati u mailu odlike vozila koje želite da prodate.

Ukoliko upit šaljete mailom, bilo bi dobro da uključite i nekoliko fotografija vozila. Besplatna procena vozila vrši se kako biste se informisali o vrednosti vozila koje želite da prodate i stvorili adekvatna očekivanja po pitanju cene koju možete dobiti.

Otkup automobila i vozila je naša specijalnost!

Faktori koji utilču na cenu?

Otkupna cena vašeg polovnog automobila zavisi od niza faktora. Između ostalog, ono što procenjujemo su marka i godište auta, kao i stanje motora, oprema, stanje limarije, vizuelni izgled, odnosno očuvanost.

Takođe, tu spada i stanje guma, kočionog sistema, kada je poslednji put vršen tehnički pregled, pređena kilometraža ali i vaše očekivanje kakvu cenu smatrate da treba da dobijete.

Obraćamo pažnju na vizuelni izgled vozila, enterijer vozila, stanje limarije da li je vozilo bilo havarisano i ako jeste u kojoj meri.

Ispitujemo i stanje trapa, iskorišćenost pneumatika, stanje agregata (motora) vozila. Potrebno je da vaše vozilo bude 100 % regularno, to znači da se podudaraju brojevi motora i šasije sa podacima u saobraćajnoj dozvoli.

Svi ovi elementi su bitni i utiču na vrednost automobila. Što nam tačnije i preciznije budete dali infromacije koje se tiču marke automobila, godišta,kubikaže, voznog stanja, broja pređenih kilometara i opšteg stanja vozila, to ćemo vam dati i bolju procenu.

Pored toga, na cenu dodatno može da utiče i trenutna ponuda i potražnja na tržištu.

Samo zato što vama vaš automobil izgleda na jedan način, ne znači da nećete dobiti ponudu koja će vas obradovati! Uvereni smo da će vas naša ponuda prijatno iznenaditi!

Transport po povoljnoj ceni

Agencija za selidbe i transport kamionima „Selidbe Stošić Beograd“ dugi niz godina uspešno obavlja sve vrste prevoza kamionskim vozilima.

  • Dužina tovarnog prostora 4,05m
  • Visina tovarnog Prostora 2,45m
  • Širina tTovarnog Prostora  2,08 m
  • Ukupna nosivost 2500kg.
  • Dužina tovarnog prostora 4,05 m
  • Širina tovarnog Prostora 2,08 m
  • Visina tovarnog Prostora 2,50 m
  • Nosivost 2500 kg

Vozači za kamionski prevoz – koji upravljaju našim kamionima su sa iskustvom preko deset godina u prevozu kamionom. Svi vozači su pouzdani i tačni.
Radnici za utovar i istovar robe – su obučeni za demotaže i montaže različitih mašina. Svi imaju višegodišnje iskustvo.
Posebna briga o vozilima – svi kamioni se redovno održavaju i tehnički su ispravni. Unutrašnjost je tapacirana i opemljena za različite vrste robe.

Ako vam treba kombi prevoz za selidbe Novi Sad je mesto u koje se selite, naša firma je vaš pouzdan partner. Obezbeđujemo kombi prevoz za selidbe Beograd ili bilo koja druga destinacija da je u pitanju. Svima maksimalno izlazimo u susret. Obezbeđujemo kombi prevoz za selidbu u bilo koje doba, svima koji nam se jave. Profesionalni smo i vrlo posvećeni svim klijentima. Kombi selidbe su naša specijalnost. Time se bavimo mnogo godina već. I jedni smo od najboljih u ovom poslu.

Ako vam treba kombi prevoz za selidbe Novi Sad je mesto u koje se selite, naša firma je vaš pouzdan partner. Obezbeđujemo kombi prevoz za selidbe Beograd ili bilo koja druga destinacija da je u pitanju. Svima maksimalno izlazimo u susret. Obezbeđujemo kombi prevoz za selidbu u bilo koje doba, svima koji nam se jave. Profesionalni smo i vrlo posvećeni svim klijentima. Kombi selidbe su naša specijalnost. Time se bavimo mnogo godina već. I jedni smo od najboljih u ovom poslu.

 Posedujemo različite opreme za lakši utovar i istovar i bezbedan transpor različite robe kao i kutije za selidbe za siguran transport.

Call Now Button