Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup vozila Novi Sad

Otkup polovnih vozila u Novom Sadu

Otkup vozila Novi Sad vršimo za vas uz najpovoljnije uslove plaćanja. Dolazimo kod vas izvršavamo otkup polovnih automobila i radimo isplatu na licu mesta u kešu istog dana. Interesuje nas sve, od novih, preko polovnih automobila. Takođe otkupljujemo i vozila koja više nisu u voznom stanju. Bavimo se i otkupom havarisanih automobila, oštećenih automobila, otkupom za staro gvožđe i otkupom za delove.

Otkup vozila Novi Sad znači da nam se možete javiti i ako želite da prodate vozilo ili auto koji ste uzeli na lizing.
Sarađujemo kako sa privatnim licima tako i sa firmama. Nudimo razne povoljnosti od kojih je prva beslatna procena vrednosti automobila ili vozila. Nije nam važno u kom delu Novog Sada živite jer mi dolazimo na vašu adresu. Odvoz vozila takođe je naše zaduženje. Na vama je samo da nas pozovete i mi dolazimo. Nema potrebe da obilazite auto pijace oko Novog Sada ili da idete do Šapca, Subotice ili Beograda. Na auto pijacama ne možete dobiti cenu koju ćemo vam mi ponuditi u to smo sasvim uvereni. Mi imamo naše agente i saradnike u Novom Sadu i ukoliko se u telefonskom pozivu dogovorimo oko otkupne cene u najkraćem roku stižemo kod vas. Napomenućemo da nas od podataka vezanih za automobil ili drugo vozilo zanima samo da ste vi vlasnik istog ili da pak posedujete punomoćje koje vam omogućava prodaju. Sve ostale administrativne poslove mi preuzimamo. Čak i ako se radi o neregistrovanom vozilu, mi smo zainteresovani da ga otkupimo. Naši telefoni su otvoreni 24 sata 365 dana u godini jer cenimo vaše vreme koje mi pretvaramo u novac. Baš kao i vaše vozilo ili automobil s kojim više ne znate šta da radite. Mi imamo rešenje, to je sigurno. Proverite i pozovite nas.

Sve južnobantaske opštine su uključene, kao i čitava Bačka i Srem. Poslujemo u celoj zemlji, a isti uslovi važe za sve, bez obzira odakle nam se javite. Otkup vozila i automobila je naša specijalnost već dugi niz godina, a lojana baza klijenata svakog dana je sve veća. Vreme je da saznate zašto su baš nas odabrali!