Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup vozila Beograd

Otkup polovnih vozila u Beogradu

Otkup vozila Beograd vršimo u najkraćem roku i uz odlučnu cenu na teritoriji Beograda sa okolnim naseljima. Ne tražite dalje jer ste na pravom mestu. Mi vam nudimo najbolje uslove otkupa za sve vrste automobila i vozila u Beogradu u najkraćem mogućem roku.

Tržište automobila i vozila se svakim danom sve više proširuje, a vi imate sve manje i manje vremena da se bavite time. Zašto biste sedeli ispred kompjutera i gubili svoje dragoceno vreme, ako mi postojimo godinama i možemo za tren oka da vam izađemo u susret.

U Beogradu vam možemo ponuditi otkup isključivo od vlasnika automobila ili ovlašćenog lica koji u svom ovlašćenju ima i pravo da otuđuje vozilo. Važno je da znate i da otkup vršimo bez obzira na starost ili stanje vozila. Takođe nas zanimaju sve marke automobila, modeli, godišta kao i stanje vozila. To jednom rečju znači da vozilo može biti i havaraisano, bilo usled udesa, propadanja delova, požara, poplave i slično. Sama procedura otkupa je jednostavna. Nakon vašeg poziva naš agent vam daje ponudu na osnovu osnovne procene. Ukoliko vam data procena odgovara agent dolazi i potvrđuje dogovorenu cenu isplatom na licu mesta. Možemo vas isplatiti u kešu ili vam platiti preko računa, vi birate.

Usluga otkup automobila Beograd i dugogodišnje poslovanje naše firme se zasnivaju na razumevanju vaših potreba, uzajamnoj diskreciji i dobrom poznavanju tržišta. Svakodnevno usavršavanje i praćenje stanja na auto tržištu ne samo kod nas već i u okolnim zemljama je takođe sastavni deo našeg posla. Možemo da potvrdimo da ćete od nas dobiti najbolju, najrealniju cenu za vaš automobil kojom ćete biti zadovoljni. U roku od sat vremena posle vašeg poziva možemo doći na dogovorenu adresu bilo gde u Beogradu i kupiti auto od vas. Potrebno je samo da vi budete vlasnik vozila, odnosno da za to imate uredne papire. Ukoliko imate vozilo sa stranim tablica minimum EURO 3 norme, za nas je bitno da imate papire i važeću dokumentaciju za vozilo. Mi dolazimo i isplaćujemo vas na bilo kojoj lokaciji u Beogradu. U roku od sat vremena možemo doći i do bilo koje od 17 beogradskih opština ako u tom trenutku imamo raspoložive agente, te se ne ustručavajte da nam se javite i ako ste iz Lazarevca, Sopota, Mladenovca, Obrenovca, Surčina…

Radimo brzo i pouzdano. Imamo iskustvo u ovom poslu, avaše zadovoljstvo stavljamo na prvo mesto!

Otkup vozila Beograd po krajevima grada: Zvezdara, Stari Grad, Dorćol, Beograd centar, Barajevo, Ripanj, Vračar, Obrenovac, Novi Beograd, Dušanovac, Mirjevo, Bežanijska Kosa, Voždovac, Karaburma, Borča, Krnjača, Banjica, Medaković, Senjak, Surčin, Kaluđerica, Zvezdara, Miljakovac, Kumodraž, Čukarica, Mali mokri Lug, Veliki mokri lug, Vrčin, Mladenovac, Spot, Babe, Stojnik, Zemun, Rupčine, Železnik, Makiš, Ada, Zemun, Zemun Polje, Galenika, Batajnica, Nova Pazova, Stara Pazova, Belegiš, Grocka, Vinča, Palilula, Karaburma, Veliko Selo, Višnjica, Ovča, Bele vode.

Otkup vozila u Beogradu po opštinama: Novi Beograd Vračar Stari Grad Čukarica Voždovac Zemun Obrenovac Mladenovac Lazarevac Zvezdara Savski Venac Rakovica Palilula Surčin Grocka Barajevo Sopot.