Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup vozila Stari Grad

Otkup automobila i vozila Stari Grad

Otkup vozila Stari Grad će vam pomoći da za samo sat vremena svoj polovan, stari ili novi automobil pretvorite u lepu zaradu. Za otkup automobila na Starom Gradu dajemo najbolju ponudu, radimo profesionalno i prilagođavamo se svim vašim zahtevima a naši agenti dolaze pravo na vašu adresu. Isplatu vršimo na licu mesta i u kešu istog dana, na ruke ili preko računa.

Nudimo vam mogućnost besplatne procene vašeg auta u ma kom delu Starog Grada i naselju da živite. Naši agenti dolaze kod vas i na licu mesta vrše procenu i uvid u stanje vašeg auta.Javite nam se sa Dorćola, centra Beograda, okoline Kalemegdana i Botaničke bašte i neko od naših agenata će se odmah uputiti ka vama. Procedura je kranje jednostavna a dovoljno je da nas kontaktirate putem telefona i raspitate se kod naših agenata. Kako se ovim poslom bavimo veoma dugo moćićemo da vam izađemo u susret za sve vaše potrebe i zahteve. Ne razmišljajte o tome koliko je vaš auto star, koliku je kilometražu prešao, koje je marke i koji je model. Nas to ne zanima. Takođe,ne gledamo ni da li je auto uopšte u voznom stanju. Nije nam važno ni da li je registrovan jer ćemo ga svakako otkupiti od vas. Ono što nam je bitno je da vi posedujete dokaz o vlasništvu. Odnosno potrebno je da imate urednu dokumentaciju koja vam omogućava da vozilo otuđite odnosno prodate. Svu ostalu administraciju i papirologiju slobodno možete nama da prepustite. Kada se dogovorimo oko otkupa mi preuzimamo vaš auto i odvozimo ga. To znači da za vas nema dodatnih troškova i razmišljanja o transportu auta. Umesto da provodite vikende obilazeći auto pijace Bubanj Potok i druge u okolini grada, sve možete završiti iz svoje fotelje. Mi ćemo odgovoriti na vaš telefonski poziv ili upit mailom bilo kog dana i u bilo koje vreme jer radimo 24/7.

Pretvorite svoj stari auto u zaradu i priuštite sebi sasvim novi auto ili nešto drugo o čemu dugo maštate. Lakše je nego što možete da pretpostavite. Novac ćete dobiti kada dođemo da preuzmemo vozilo na ruke i u kešu. Ukoliko je vama tako lakše mi vas možemo isplatiti i preko računa u banci. Zašto da čekate da opada vrednost auta koji imate kada možete da ga prodate već danas i lepo zaradite? Nudimo ubedljivo najbolje cene na tržištu jer reagujemo brzo na vaš poziv i pružamo najbolju uslugu u celom gradu. Za vas smo tu da otkupimo bilo koje havarisano ili polovno vozilo, pored automobila vršimo i otkup kamiona, kombija, pikapova, kao i taksi vozila ili oldtajmera. Možete nam se javiti radi otkupa vozila za staro gvožđe, otkup automobila za delove, otkup automobila za reciklažu ili otkup rashodovanih vozila od firmi. Radimo i otkup guma, polovnih i novih alufelni kao i otkup za staro gvožđe. Ono što vi smatrate zarđalom i beskorisnom starudijom mi vrlo lako možemo da pretvorimo u vašu zaradu. Iako zvuči potpuno neverovatno, tek kada nas pozovete uverićete se da je zapravo vrlo istinito. Dopunite svoj kućni budžet na najjednostavniji način i bez po muke. Rešićemo svaku nedoumicu koju eventualno imate u vezi otkupa utomobila i vozila a zadovoljstvo naših klijenata nam je uvek na prvom mestu. Veoma smo fleksibilni za sve vaše zahteve i zato smo broj jedan, ne samo u Beogradu već i u celoj Srbiji. Poslujemo transparentno i za vas nema nikakvih skrivenih troškova. Verujemo da je razumevanje i dogovor presudan za uspešno poslovanje i držimo se strogih profesionalnih prinicpa poslovanja.

Javite nam se i proverite zašto smo zaslužili poverenje velikog broja klijenata. Otkup vozila i automobila nikada nije bio lakši i uz fer cene nego kod nas.