Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup vozila Subotica

Otkup polovnih vozila u Subotici

Otkup vozila Subotica će vam omogućiti da dobijete realnu cenu i budete isplaćeni istog dana u kešu! Otkup polovnihautomobila je za vas ukoliko imate polovan, nov ili havarisan automobil ili drugo vozilo i želite da prodate, pozovite nas.

Cenu za vaše vozilo formiramo na na osnovu vizuelnog pregleda vozila, takođe vrednost vašeg automobila zavisi od trenutne ponude i potražnje na našem tržištu za ponuđenu marku i model automobila ili drugog vozila. Otkup vozila vršimo isključivo od vlasnika vozila ili sa važećim ovlašćenjem uz prethodni kontakt i saglasnost vlasnika vozila. Plaćamo bolje od drugih, proverite i nazovite nas svakim danom u bilo koje vreme, svih 24 sata!

Želimo da otkupimo vaše vozilo bez obzira na pređenu kilometražu i vozno stanje. Interesuju nas podjednako nova, polovna, havarisana, stara vozila kao i oldtajmeri. Ne gledamo marku, godište i stanje karosijerije jer otkupljujemo sve! Nemate dovolno materijalnih sredstava da popravljate pokvareno vozilo? Gledate ga svaki dan i ne znate šta da radite, a rado biste ga zamenili za neki noviji, bolji model. Vaš auto je dotrajao, sve što uložite u njega biće bačen novac jer godine su učinile svoje. Najbolje rešenje za vas je da nas pozovete za otkup i tako sebi obezbedite dodatna sredstva za kupovinu novog automobila i vozila. Bavite se malim biznisom i treba vam pouzdan kamion, kombi ili pikap? Ponudite nama vaše dotrajalo vozilo i ostavite na svoje klijente i partnere bolji utisak radeći sa boljim, novijim vozilom.

Mi dolazimo na vašu adresu čim se sa našim agentima dogovorite oko vremena koje vam odgovara. Dolazimo bilo gde u Subotici i okolini u najkraćem roku. Automobil ili drugo motorno vozilo ćemo od vas preuzeti istog dana, odvsti, a vama prethodno isplatiti dogovorenu sumu u kešu, bez čekanja. Ako vozila prodajete u ime firme, plaćanje možemo izvršiti i preko računa firme. Nudimo vam mogućnost potpuno besplatne procene i prevoz otkupljenog vozila na širem pordučju opštine Subotica. U skladu sa novim načinom rada, pružamo mogućnost da nam putem maila pošaljete sliku vozila i kratak opis, a mi ćemo vam u odgovoru dati našu ponudu. Kada dođemo do dogovora i cene koja svima odgovara, dolazimo, dajemo vam novac i odvozimo vaše vozilo. Jednostavno, lako i bez gubljenja vremena i novca. Zaradite već danas, pozovite nas!