Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup vozila Valjevo

Otkup polovnih vozila u Valjevu

Otkup vozila Valjevo vam nudi da već danas zaradite na svom polovnom automobilu ili drugom vozilu koje vam više nije od koristi. Najlakši način da dođete do novca je da nas pozovete. Mi plaćamo istog dana, a isplate vršimo u kešu i na ruke.

Radimo na teritoriji opštine Valjevo sa svim pripadajućim opštinama. Naši agenti dolaze kod vas, na bilo koju adresu u bilo kom mestu. Dajemo mogućnost besplatne procene vašeg automobila, prethodnim uvidom u stanje. To znači da kada nas pozovete, možemo u roku od par sati doći do vas i na licu mesta vam dati cenu koju bismo platili za vaš auto. Važno je da vi budete vlasnik ili da imate ovlašćenje koje je overeno u sudu ili opšini, a koje vam omogućava prodaju. Neke od stavki koje gledamo na autu prilikom otkupa utiču na cenu, ali ne na našu azainteresovanost da kupimo auto. To su obično opšte stanje auta, perđeni kilometri, stanje motora, enterijer, limarija kao i lak. U obzir dolaze automobili svih marki i godišta. Nije važno da li su u voznom stanju i da li su registrovani. Pored havarisanih vozila otkupljujemo automobile iz poplava, zemljotresa, vozila koja su ostala posle manjeg požara.

Otkup vozila Valjevo s naše strane uključuje i odvoz vozila nakon otkupa. To je usluga koja se ne naplaćuje vama dodatno. Dakle,čak i kada se radi o kamionu, sa ili bez prikolice, kombiju, pikapu ili nekom drgom motornom vozilu, mi ih plaćamo i preuzimamo. Na vama je samo da pokažete interesovanje da zaradite. Poslujemo kako sa privatnim tako i sa pravnim licima, odnosno firmama. Vršimo otkup rashodovanih vozila od firmi,kao i otkup vozila od lizinga. Bilo da ste stanovnik gradskog, prigradskog naselja koje pripada pančevačkim opštinama, kontaktirajte nas. Mi otkupljujemo automobile po celoj Srbiji i u tome smo najbolji.Javite nam se bilo kada. Radno vreme je 24 sata svakog dana u nedelji. Uvek smo otvoreni za vaš poziv, čak i kada je samo savet potreban. Naši agenti će vam uvek pružiti razumevanje i znati kako da odgovore na vaše dileme. Prenos i pairologiju završavamo odmah u Valjevu, te vam dodatno štedimo vreme. Ako imate atomobil ili vozilo za prodaju nemojte oklevati pozovite nas odmah! Pridružite se našim zadovoljnim korisnicima kojih je u Pančevu sve više. Ne trošite vreme na auto pijacama gde ćete danima čekati na adekvatnu ponudu. Naša cena će sigurno biti bolja a usluga brža.

Javite nam se, bez ikakve obaveze i saslušajte ponudu i uslove. Sigurni smo da ćete želeti da sarađujemo više od jednom. Otkup vozila i automobila poverite naboljoj agenciji u Srbiji i zaradite odmah!