Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup vozila Čačak

Otkup polovnih vozila u Čačku
  • Otkup vozila
  • Коментари су искључени на Otkup vozila Čačak

Otkup vozila Čačak vam sada po prvi put na jednom mestu nudi sve ono što ste do sada tražili. Otkup polovnih automobila u Čačku brzu uslugu i plaćanje u kešu istog dana! Mi vam nudimo najbolje uslove otkupa za sve vrste auta i drugih vozila u Čačku u najkraćem roku i najboljoj ceni.

U Čačku vam možemo ponuditi otkup isključivo od vlasnika automobila ili ovlašćenog lica koji u svom ovlašćenju ima i pravo da otuđuje vozilo. Važno je da znate i da otkup vršimo bez obzira na starost ili vozno stanje vozila. Nas zanimaju sve marke automobila, modeli, godišta kao i stanje vozila. Nov ili polovan, vaš auto, kamion, kombi, skuter ili neko drugo motorno vozilo je to što tražimo. To znači da vozilo može biti i havaraisano, bilo usled udesa, propadanja delova, požara, poplave i slično. Sama procedura otkupa je vrlo jednostavna. Nakon vašeg poziva naš agent vam daje ponudu na osnovu osnovne procene koja je besplatna! Ukoliko vam ponuđena cena odgovara agent dolazi i potvrđuje dogovorenu cenu isplatom na licu mesta. Možemo vas isplatiti u kešu ili vam platiti preko računa, vi birate. Zašto biste mesecima čekali da se neko javi na vaš oglas i otkupi automobil ili vozilo koje nudite na prodaju? Uz našu pomoć sve se može odraditi u roku kraćem od 24 sata! Kada nam se javite, u zavisnosti od raspoloživosti agenata, naši ljudi odmah mogu doći na vašu adresu. Otkup vozila kako na teritoriji optšine Čačak vršimo po celoj Srbiji. Za vaše pozive i pitanja otvoreni smo 24 sata svakod dana, pa i vikendom. Naše radno vreme je prilagođeno vašim potrebama jer su nam klijenti uvek na prvom mestu. Tu smo da vam uštedimo vreme i pomognemo da zaradaite novac!

Poslovanje naše firme zasniva se na dugogodišnjem iskustvu i transparentnom radu. Zato smo prepoznati širom zemlje kao pouzdan partner u otkupu automobila i vozila. Naš dijapazon usluga ne završava se samo na otkupu automobila i vozila već otkupljujemo i polovne i nove gume kao i polovne i nove alufelne. Sve što ste do sada želeli da vidite na jednom mestu napokon ste kod nas i pronašli. Potrebno je samo da vi budete vlasnik vozila, odnosno da za to imate važeće papire. Ukoliko imate vozilo sa stranim tablica minimum EURO 3 norme, bitno nam je da imate papire i važeću dokumentaciju za vozilo. Mi dolazimo i isplaćujemo vas na bilo kojoj lokaciji u Čačku. Obilasci auto pijaca su stvar prošlosti jer sada praktično iz svoje fotelje možete saznati sve što vas zanima. Pri tom ćete prodaju obaviti brzo i sigurno. Novac ćete dobiti istog dana, a dalju brigu o transportu vozila prepustiti nama.

Realna cena za realne ljude i pouzdana usluga je ono što vama treba a mi možemo da garantujemo. Pozovite nas i uverite se i sami!