Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup vozila Srbija

Otkup polovnih vozila u Srbiji

Otkup vozila Srbija nudi brz i siguran otkup polovnih automobila u Srbiji i to na terotoriji čitave republike. Uz to plaćanje vršimo istog dana i u kešu. Na vama je samo da posedujete dobru volju da svoje vozilo, odnosno automobil želite da nam prodate!

Zahvaljujući dugogdišnjem iskustvu i velikom broju zadovoljnih klijenata stekli smo reputaciju kao pouzdana kompanija koja uvek na prvo mesto stavlja zadovoljstvo i potrebe svojih klijenata. Otkup automobila i vozila radimo najbolje od svih firmi na tržištu.

Bilo da već posedujete polovan automobil ili nov, a ne želite da gubite dragoceno vreme dajući oglase i danima pretražujući ponude na internetu – mi smo tu da vam olakšamo prodaju i ponudimo najkonkurentniju cenu na tržištu. Možete nas kontaktirati bilo pute telefona ili slanjem maila, a mi ćemo vam u najkraćem roku pružiti sve informacije koje se tiču samog otkupa. Dajemo vam besplatnu procenu na osnovu podataka koje nam pružite bilo telefonom bilo mailom. Što je detaljniji vaš opis to će i cena biti preciznija. Jedna od naših najvećih prednosti je poslovanje na nivou cele zemlje, te nam nije važno da li živite u manjem ili većem gradu. Naši agenti su spremni da vam pruže vrhinsku uslugu bilo da ste iz Novog Sada, Beograda, Niša, Kragujevca, Smedereva, Valjeva…

Nećete morati da napuštate udobnost svog doma kako biste obavili prodaju jer ćemo doći direktno na vašu adresu, isplatiti vam novac i zatim preuzeti vozilo. Ako se pitate šta sve utiče na našu procenu vrednosti automobila pri otkupi navešćemo sledeće faktore. Dakle, gleda se marka automobila, godište,kubikaža, vozno stanje, broj pređenih kilometara i opšte stanje vozila. Dalje, gledamo i koja je marka i godište auta, kao i stanje motora, oprema, stanje limarije, vizuelni izgled, odnosno očuvanost. Takođe, tu spada i stanje guma, kočionog sistema, kada je poslednji put vršen tehnički pregled, pređena kilometraža ali i vaše očekivanje kakvu cenu smatrate da treba da dobijete. Obraćamo pažnju na vizuelni izgled vozila, enterijer vozila, stanje limarije da li je vozilo bilo havarisano i ako jeste u kojoj meri. Ispitujemo i stanje trapa, iskorišćenost pneumatika, stanje agregata (motora) vozila. Potrebno je da vaše vozilo bude 100 % regularno, to znači da se podudaraju brojevi motora i šasije sa podacima u saobraćajnoj dozvoli… Svi ovi elementi su bitni i utiču na vrednost automobila. Pored toga, na cenu dodatno može da utiče i trenutna ponuda i potražnja na tržištu. Samo zato što vama vaš automobil izgleda na jedan način, ne znači da nećete dobiti ponudu koja će vas obradovati! Uvereni smo da će vas naša ponuda prijatno iznenaditi!

Možemo da vam ponudmo i otkup isključivo od vlasnika automobila ili ovlašćenog lica koji u svom ovlašćenju ima i pravo da otuđuje vozilo. Procedura otkupa je kranje jednostavna. Pošto nas pozovete, dajemo ponudu na osnovu osnovne i besplatne procene. Ukoliko vam ponuda odgovara dolazimo kod vas i potvrđujemo dogovorenu cenu isplatom na licu mesta. Mi organizujemo i dalji transport vozila, a vama isplaćujemo dogovoreni novac istog dana u kešu i na ruke!
U zavisnosti od toga u kom delu Srbije živite zavisi i brzina kojom će ceo posao biti završen. Na primer, za stanovnike Beograda i okoline, sve možebiti gotovo za svega par sati, a maksimalno za 24 sata!

Najbolji smo u ovom poslu jer nas klijenti preporučuju, a to znači da je naš kvalitet usluge prepoznat kao siguran i pouzdan! Pozovite nas i uverite se i sami!