Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup vozila Šabac

Otkup polovnih vozila u Šapcu
  • Otkup vozila
  • Коментари су искључени на Otkup vozila Šabac

Otkup vozila Šabac za vas nudi najkorektnije cene za otkup polovnih automobila i plaćanje istog dana na ruke i u kešu. Ne čekajte da vaš auto izgubi na vrednosti i ne odlažite poziv koji vam još danas može doneti zaradu. Već dugi niz godina bavimo se otkupom automobila kako u samim gradovima tako i na njihovim periferijama i okolnim opštinama i naseljima.

Ovo praktično znači da možemo doći do vas bez obzira u kom delu Šapca ili okoline živite. Mi vršimo otkup u čitavoj Srbiji, i ne ograničavamo se na samo jedan region ili grad. Tu smo da otkupimo vaš stari automobil, havarisan, oštećen, neregistrovan, pokvaren pa čak i nov. Vama treba novac, a nama vaš automobil. Sve što treba da uradite da dođete do svoje zarade jeste da nas kontaktirate. To možete učiniti na dva načina, ili putem telefona ili slanjem maila. Ukoliko nam budete slali upit mailom, pošaljite i fotografije samog automobila ili drugog vozila i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku. Dajemo vam mogućnost besplatne procene, koja nije obavezujuća.

Otkup vozila Šabac uključuje pored automobila i sva druga vozila raznih namena. Interesuju nas polovni kamioni, kombi vozila, pikapovi, sva druga motorna vozila, dvotočkaši ili četvorotočkaši. Samo nas pozovite, i mi u roku od par sati možemo doći da procenimo vaš automobil, ili drugo vozilo i formiramo otkupnu cenu. Zatim sa vama napravimo kupoprodajni ugovor ili ovlašćenje u obližnjoj opštini ili sudu i isplatimo vas na licu mesta. Kako radimo otkup rashodovanih vozila i od firmi, imate mogućnost da novac dobijete i uplatom preko računa. Sve ovo je moguće samo pod jednim uslovom, da ste vi vlasnik automobila ili vozila koje prodajete. Ostali detalji vezani za vozilo nam nisu toliko bitni. Oni utiču na visinu ponude ali ne i na našu zainteresovanost da vozilo otkupimo od vas. Kad smo kod cene, možete i da proverite, ali na lokalnoj auto pijaci nećete dobiti tako dobru i fer ponudu. Uostalom, zašto biste gubili vreme na plaćanje oglasa, čekanje ili sedenje na auto pijaci dok se kupac ne pojavi. To vreme svakako možete investirati, baš kao i novac, u nešto što vam je daleko važnije.
Radimo non-stop, pa nas možete zvati u bilo koje doba dana cele nedelje bez obzira na vikende. Tu smo da vama olakšamo stvari upravo u vreme kada vama to najviše odgovara.

Ne morate ići iz Šapca u neki drugi grad da biste prodali svoj auto ili vozilo, jednostavno to obavite iz svoje fotelje. Pozovite nas i proverite zašto smo lider na trižštu. Otkup vozila i automobila je ono po čemu smo prepoznatljivi i u čemu smo neprikosnoveni. Zaradite već danas!