Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup vozila Rakovica

Otkup automobila i vozila Rakovica

Otkup vozila Rakovica vam nudi da svoj stari krš od auta već danas pretvorite u lepu novčanu sumu. Kada izvršimo otkup polovnih automobila u Rakovici, taj novac možete investirati u novo vozilo i častiti sebe automobilom o kakvom dugo sanjate. Daćemo vam odličnu ponudu, doći na vašu adresu i platiti vas istog dana u kešu!

Poslujemo na teritoriji cele Rakovice, te nam se možete obratiti gde god da živite i naši agenti dolaze do vas. Javite nam se ako živite na Vidikovcu, Kanarevom brdu, Kijevu, Kneževcu ili Labudovom brdu. Tu smo i za sve one koji žive u Miljakovcu, Petlovom brdu, Resniku kao i za meštane Skojevskog naselja i Sunčanog brega.

Bavimo se otkupom novih, polovnih ili havarisanih vozila, ođtećenim u poplavi, požaru ili sudaru. Dolazimo na vaš poziv, dajemo besplatnu procenu i najbolju cenu. Pozovite nas da biste zaradili danas. Imamo ovlašćene predstavnike za teritoriju cele Rakovice, Beograda kao i cele Srbije. Za sva naselja u kojima posujemo važi isto pravilo, a to je da vas isplaćujemo odmah.Najbolja cena i najbrža usluga samo za vas na jednom mestu! Otkupljujemo vaš automobil ili bilo koje drugo motorno vozilo u Rakovici i odmah radimo prenos vlasništva i isplatimo vas. Ne morate da razmišljate o odvozu vozila jer ga mi preuzimamo istog dana kada vršimo isplatu. Pre dolaska na vašu adresu možete nas kontaktirati telefonom kako biste nam objasnili o kom tipu vozila je reč. Mi vam možemo dati procenu već tada, ali savetujemo da je najbolji susret uživo. Interesuju nas sve marke automobila, kamiona, kombija, pikapova, taxi vozila, odltajmera i drugih četvorotočkaša.

Najbitnije je da vi želite da automobil ili vozilo prodate a mi da ga otkupimo. Nećemo gledati u kakvom je stanju vozilo, tj. da li je u voznom stanju ili ne. Ne bavimo se time koliku je kilometražu prošlo, da li je havarisano, zarđalo ili u delovima. Takođe nam nije bitna boja, stanje karoserije, guma, kočionog sistema i drugi detalji. Jedino što je važno jeste da vi posedujete uredne papire o vlasništvu nad vozilom ili ovlašćenje da možete otuđiti vozilo. Vaš auto čak ne mora biti ni registrovan. Možemo da otkupimo čak i vaše polovne gume ili nove, a radimo i otkup polovnih i novih alufelni. Kada nas kontaktirate sve se odvija relativno brzo. Ukoliko vam ponuđena cena odgovara naš agent dolazi kod vas i potvrđuje dogovor isplatom na licu mesta.

Možemo vam platiti u kešu ili preko računa. To se obično dešava kada radimo otkup rashodovanih automobila od firmi. Razmislite, zašto biste mesecima čekali da se neko javi na vaš oglas i otkupi automobil ili vozilo koje nudite? Uz nas sve se može odraditi u roku od sat, dva! Kada nam se javite, u zavisnosti od raspoloživosti agenata, naši ljudi odmah mogu doći na vašu adresu. Otkup vozila kako na teritoriji Palilule vršimo po celom Beogradu i Srbiji. Za vaše pozive i pitanja otvoreni smo 24 sata svakod dana, uključujući vikende. Radno vreme je prilagođeno vašim potrebama jer su nam klijenti uvek na prvom mestu. Dogovorićemo se sa vama da vas posetimo onda kada to vama najviše odgovara. Želimo da vam izađemo u susret jer cenimo i vaše vreme i želju da što pre dođete do novca. Tu smo da vam uštedimo vreme i pomognemo da zaradite novac! Ne gubite više vreme na obilaske auto pijaca, obratite se direktno našem timu iskusnih profesionalaca. Naša firma za otkup automobila i vozila postoji dugi niz godina i klijenti nam veruju jer se držimo date reči. Javite nam se i sigurni smo da ćemo zajedno u najkraćem roku naći rešenje. Ukoliko ne želite da nas pozovete telefonom, obratite nam se mailom. Pošaljite nam fotografiju svog vozila i dobićete preliminarnu procenu.

Raspitajte se i razrešite sve dileme oko otkupa automobila i vozila kod naših agenata, oni odlično poznaju tržište i imaju spreman odgovor na sva pitanja. Mi smo bez dileme pouzdan partner kakvog ste tražili!