Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup vozila Zvezdara

Otkup automobila i vozila Zvezdara

Otkup vozila Zvezdara vam omogućava da nakon samo jednog poziva prodate polovan, nov ili havarisan automobil ili neko drugo vozilo. Otkup polovnih automobila na Zvezdari bez čekanja da pravi kupac naiđe. Mi smo idealan kupac za vas jer ćemo vaš stari automobil za samo sat vremena pretvoriti u profit. Plaćanje vršimo istog dana na ruke i u kešu.

Poslujemo na teritoriji cele Zvezdare, te nas možete pozvati u kom god kraju se nalazite a naši agenti ubrzo dolaze do vas. Tu smo za sve one sa Liona i Cvetka kao i ostatka Bulevara, a od zarade na vašem polovnom automobilu deli vas samo jedan poziv. Tržište vozila za otkup se svakim danom proširuje, a vi imate sve manje i manje vremena da se bavite time. Zašto biste sedeli ispred kompjutera i gubili svoje dragoceno vreme, ako mi postojimo godinama i možemo za tren oka da vam izađemo u susret. Umesto da čekate da se vama javi pravi kupac za vaš automobil, preuzmite stvar u svoje ruke i zaradite odmah.

Možemo ponuditi otkup isključivo od vlasnika vozila ili ovlašćenog lica koji u svom ovlašćenju ima i pravo da otuđuje vozilo. Važno je da znate i da otkup vršimo bez obzira na starost ili stanje vozila. Kamioni, kombiji,pikap vozila, teretna vozila, razna motorna vozila, s prikolicom ili bez…sve dolazi u obzir. Takođe nas zanimaju sve marke automobila, modeli, godišta nisu važni. To jednom rečju znači da automobil može biti i havaraisan, bilo usled udesa, propadanja delova, požara, poplave i slično. Otkupljujemo i vozila sa lizinga, vozila za reciklažu, staro gvožđe ili auto delove. Možemo da otkupimo i neregistrovane automobile kao i nove automobile, baš kao i one sa strtanim tablicama.Sama procedura otkupa je jednostavna. Nakon vašeg poziva naš agent vam daje ponudu na osnovu osnovne procene. Ukoliko vam data procena odgovara agent sa vama potvrđuje dogovorenu cenu isplatom na licu mesta. Možemo vas isplatiti u kešu ili vam platiti preko računa, vi birate. Poslujemo sa firmama od kojih otkupljujemo rashodovana vozila te nam se možete javiti i za tu vrstu usluge.

Otkup polovnih vozila Zvezdara i dugogodišnje poslovanje naše firme se zasnivaju na razumevanju vaših potreba, uzajamnoj diskreciji i dobrom poznavanju tržišta. Svakodnevno usavršavanje i praćenje stanja na auto tržištu ne samo kod nas već i u okolnim zemljama je takođe sastavni deo našeg posla. Naši agenti su spremni da odgovore na sve zahteve klijenata kao i nedoumice oko otkupa. Odlično poznaju kretanja na tržištu, odnsono ponudu i potražnju, zbog čega je cena koju formiramo najrealnija i najbolja koju ćete naći. Možemo da potvrdimo da ćete od nas dobiti najbolju cenu za vaše vozilo kojom ćete biti zadovoljni. U roku od par sati posle vašeg poziva možemo doći na dogovorenu adresu bilo gde na Zvezdari i kupiti auto od vas. Potrebno je samo da vi budete vlasnik autombila, odnosno da za to imate uredne papire. Ukoliko imate vozilo sa stranim tablica minimum EURO 3 norme, za nas je bitno da imate papire i važeću dokumentaciju za vozilo. Mi dolazimo i isplaćujemo vas na bilo kojoj lokaciji na Zvezdari i ostatku Beograda. Radimo brzo i pouzdano. Imamo iskustvo u ovom poslu, a vaše zadovoljstvo za nas je na prvom mestu! Vi diktirate vreme i mesto susreta a mi ćemo vam se prilagoditi. Nema posrednika niti naknadnih troškova.

Mi se brinemo za papirologiju i obavljamo prenos vlasništva, registraciju vozila. Takođe organizujemo odvoz vozila pri otkupu tako da ne morate da mislite na ovakve detalje. Pri tom, nemate nikakv dodatni trošak! Javite nam se ako stanujete na Zvezdaari i uverite se u našu profesionalnost i visok nivo usluge uz najbolje cene otkupa.