Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup vozila Surčin

Otkup automobila i vozila Surčin

Otkup vozila Surčin vam omogućava da na teritoriji cele opštine prodate svoj auto u najkraćem roku po najboljoj ceni. Obratite nam se ako vam je potreban otkup polovnih automobila u Surčinu i ukoliko želite da se rešite polovnog, starog ili automobila koji nije u voznom stanju. Dolazimo na lice mesta u roku od pola sata, plaćamo vam u kešu istog dana i na ruke!

Otkup automobila i vozila Surčin pokriva sva naselja koja pripadaju ovoj opštini, te nas možete kontaktirati ako ste iz Dobanovaca, Progara, Jakova, Boljevaca, Bečmena i Petrovčića. Dolazimo na vašu adresu odmah nakon poziva kako bismo vam dali besplatnu procenu. Ukoliko vam se naša ponuda dopadne, na licu mesta možemo da otkupimo vaš automobil i platimo vam. Takođe, mi ćemo preuzeti i odvesti vaše vozilo, bez dodatnih troškova. Vas košta samo taj jedan poziv, sve ostalo mi preuzimamo na sebe. Što se tiče cena koje vam nudimo, možemo da garantujemo da su naše ponude fer i realne. Daleko su realnije i konkurentnije od ostalih na tržištu. Ne dozvolite da vrednost vašeg vozila opada i ne čekajte da dani prolaze. Umesto da se oglašavate na internetu ili malim oglasima, jednostavno pozovite nas. Sve možete da završite iz sopstvene fotelje. Odlazak u neke auto kuće koje vrše otkup ili na auto pijace je gubljenje vremena. Auto kuće obično ne nude dovoljno novca, prema vrednosti automobila ili vozila. S druge strane, čekanje da vam naiđe idealni kupac na auto pijaci je iscrpljujuće i zamarajuće. Ukoliko ne želite da nas zovete telefonom, možete da nas kontaktirate mailom. Jednostavno napišite o kakvom se automobili ili vozilu radi, opišite sa što više detalja i pošaljite fotografije. Ovo će nam pomoći da vam damo što precizniju ponudu a odgovor ćete dobiti u najbržem mogućem roku.

Pri proceni automobila i vozila obraćamo pažnju na vizuelni izgled, enterijer, stanje limarije da li je vozilo bilo havarisano i ako jeste u kojoj meri. Takođe vršimo uvid u stanje trapa, iskorišćenost pneumatika, stanje agregata (motora) vozila. Međutim, iako ovo utiče na cenu, odnosno visinu ponude, to ne utiče na našu zainteresovanost da vaš auto otkupimo. Radimo otkup polovnih automobila, otkup novih automobila, otkup automobila sa lizinga, kao i otkup za staro gvožđe i otkup za delove. Bavimo se i otkupom oldtajmera, taksi vozila i ostalih četvorotočkaša. Osim toga otkupljujemo i alu felne, polovne i nove. Otkupljujemo i automobile koji su oštećeni sudarom ,požarom ili poplavom. Nama je najvažnije je da vaše vozilo bude 100 % regularno, što znači da se slažu brojevi motora i šasije sa podacima u saobraćajnoj dozvoli. Interesuje nas samo da li ste vi vlasnik automobila ili vozila, tj da li možete da ga prodate, tj otuđite. Sve ostalo je stvar dogovora. Što se tiče otkupa vozila, tu spada otkup kamiona, otkup havarisanih automobila i vozila, otkup pikapova, otkup kombi vozila i drugo. S istom pažnjom se posvećujemo svakoj ponudi i svakom klijentu. Za vaš poziv smo otvoreni i na raspolaganju u bilo kom trenutku. To znači da nam se možete javiti 24 sata svakog dana iz bilo kog dela Surčina. Naši agenti će doći kod vas u Surčin onda kada vama to odgovara, bez obzira na dan u nedelji ili vreme.

Smatramo da je vreme naših klijenata dragoceno i zato smo spremni da vam uvek izađemo u susret. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u poslu, naši agenti odlično poznaju situaciju na tržištu i kretanje cena, ponude i potraženje. Sarađujemo kako sa privatnim tako i sa pravnim licima, odnosno sa firmama. Za firme nudimo otkup rashodovanih vozila ili odvoz vozila za staro gvožđe i otkup za delove. Svu papirologiju nakon prodaje možete da prepustite nama. Otkupićemo i neregistrovana vozila kao i automobile sa stranim registarskim tablicama kojih je u Surčinu dosta na ulicama. Sve što vi imate da ponudite je nama interesantno, zato vam savetujemo da nas kontaktirate već danas i saznate kako da brzo i lako zaradite. Javite nam se i proverite zašto smo najbolji u ovom poslu!