Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup vozila Voždovac

Otkup automobila i vozila Voždovac

Otkup vozila Voždovac nudi vam kompletnu uslugu otkupa automobila i prenosa vlasništva za sve vrste polovnih motornih vozila na celoj teritoriji Voždovca. Za samo pola sata možete dobiti keš na ruke, na licu mesta ako nas odmah pozovete. Vršimo besplatnu procenu automobila ili vozila i plaćamo vas na licu mesta, na ruke i u kešu. Po vašoj želji, ili ako predstavljate firmu, novac vam može biti uplaćen i putem žiro računa u banci. Otkup automobila i vozila obavljamo u svim voždovačkim naseljima kojih je čak 36.

Javite nam se ako živite na Autokomandi, Banjici, Braće Jerković, Dušanovcu ili Jajincima, Kumodražu, Lekinom Brdu, Marinkovoj Bari. Tu smo i za meštane Medakovića, Mitrovog Brda, Konjarnika, Pašinog Brda, Rakovice, Šumica, Trošarine. Takođe stižemo i do Belog Potoka, Bubanj Potoka, Gaja, Zuca, Pinosave, Ripnja, Stepinog Luga i Šuplje Stene. Kod vas smo za pola sata do sat i ako se odmah dgovorimo, bićete isplaćeni i zadovoljno trljati ruke.

Bilo da već posedujete polovan automobil ili nov, a ne želite da gubite dragoceno vreme dajući oglase i danima pretražujući ponude na internetu – mi smo tu da vam olakšamo prodaju i ponudimo najkonkurentniju cenu na tržištu. Možete nas kontaktirati bilo pute telefona ili slanjem maila, a mi ćemo vam u najkraćem roku pružiti sve informacije koje se tiču samog otkupa. Znamo da vas najviše zanima cena koju možete da dobijete za svoj automobil i koliko brzo se transakcija i prenos vozila mogu obaviti.Što nam tačnije i preciznije budete dali infromacije koje se tiču marke automobila, godišta,kubikaže, voznog stanja, broja pređenih kilometara i opšteg stanja vozila, to ćemo vam dati i bolju procenu.

Otkupna cena vašeg polovnog automobila zavisi od niza faktora. Izmešu ostalog, ono što procenjujemo su marka i godište auta, kao i stanje motora, oprema, stanje limarije, vizuelni izgled, odnosno očuvanost. Takođe, tu spada i stanje guma, kočionog sistema, kada je poslednji put vršen tehnički pregled, pređena kilometraža ali i vaše očekivanje kakvu cenu smatrate da treba da dobijete. Obraćamo pažnju na vizuelni izgled vozila, enterijer vozila, stanje limarije da li je vozilo bilo havarisano i ako jeste u kojoj meri. Ispitujemo i stanje trapa, iskorišćenost pneumatika, stanje agregata (motora) vozila. Potrebno je da vaše vozilo bude 100 % regularno, to znači da se podudaraju brojevi motora i šasije sa podacima u saobraćajnoj dozvoli… Svi ovi elementi su bitni i utiču na vrednost automobila. Pored toga, na cenu dodatno može da utiče i trenutna ponuda i potražnja na tržištu. Samo zato što vama vaš automobil izgleda na jedan način, ne znači da nećete dobiti ponudu koja će vas obradovati! Uvereni smo da će vas naša ponuda prijatno iznenaditi!

Možemo da vam ponudmo i otkup isključivo od vlasnika automobila ili ovlašćenog lica koji u svom ovlašćenju ima i pravo da otuđuje vozilo. Otkup automobila vršimo bez obzira na starost ili stanje vozila. Ono što je za vas takođe važno da znate jeste da nas zanimaju sve marke automobila. Procedura otkupa je veoma jednostavna. Nakon što nas pozovete, mi vam dajemo ponudu na osnovu osnovne i besplatne procene. Ukoliko vam procena odgovara dolazimo kod vas i potvrđujemo dogovorenu cenu isplatom na licu mesta. Pozovite nas i uverite se zašto smo liderska firma u zemlji kada je u pitanju otkup polovnih automobila i vozila. Nema nakdnadnih troškova jer poslujemo potpuno transparentno. Otkupljujemo dvotočkaše i četvorotočkaše podjednako u bilo kom stanju. Vršimo otkup auta sa lizinga, otkup za delove i staro gvožđe kao i otkup rashodovanih vozila od firmi.

Nudimo širok spektar usluga, profesionalno i ljubazno osoblje i najbolju cenu. Javite nam se i uverite se već danas da samo kod nas možete dobiti najkonkurentniju i najrealniju cenu za svoje vozilo!