Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup vozila Palilula

Otkup automobila i vozila Palilula

Otkup vozila Palilula pomoćiće vam da na najbrži način zaradite na svom četvorotočkašu. Naša kompanija već dugi niz godina uspešno radi otkup polovnih automobila na Paliluli, svih marki i modela po najboljim cenama u gradu. Javite nam se iz svih delova Palilule i naši agenti će doći do vas za manje od sat vremena. Isplatu vršimo istog dana, na ruke i u kešu!

Naši agenti pokrivaju teritoriju cele Palilule sa svim pripadajućim naseljima. Ukoliko živite u Krnjači, Borči, Crvenki, Ovči, Kovilovu, Padinskoj Skeli, Jabučkom Ritu, Glogonjskom Ritu, Besnom Foku, Vrbovskom, Dunavacu, Tovilištu ili Prelivu javite se i mi dolazimo da procenimo vaš automobil. Naša ponuda važi i za sve one koji žive na Karaburmi u Višnjici, Slancima, Velikom Selu ili bilo kom drugom naselju Palilule.

Na teritoriji Palilule vam možemo ponuditi otkup isključivo od vlasnika automobila ili ovlašćenog lica koji u svom ovlašćenju ima i pravo da otuđuje vozilo. Otkupljujemo nove, polovne, stare automobile kao i one sa stranim registarskim tablicama. Tu smo ukoliko želite da prodate i taksi vozilo, kamion, kombi ili neki drugi tip transportnog vozila. Za vas vršimo i otkup rashodovanih vozila od firmi kojima plaćamo putem računa. Važno je da znate i da otkup vršimo bez obzira na starost ili stanje vozila. Takođe nas zanimaju sve marke automobila, modeli, godišta kao i stanje vozila. To znači da vozilo može biti i havaraisano, bilo usled udesa, propadanja delova, požara, poplave i slično. Sama procedura otkupa je jednostavna. Nakon vašeg poziva naš agent vam daje ponudu na osnovu osnovne procene. Ukoliko vam data procena odgovara agent dolazi i potvrđuje dogovorenu cenu isplatom na licu mesta. U slučaju da želite da nam pošaljete mail obavezno uključite i neku sliku autombila. Na taj način ćemo moći da vam damo precizniju ponudu i na vaš upit odgovoriti u najbržem roku. Možemo vas isplatiti u kešu ili vam platiti preko računa, vi birate.

Usluga otkup automobila Palilula i dugogodišnje poslovanje naše firme se zasnivaju na razumevanju vaših potreba, uzajamnoj diskreciji i dobrom poznavanju tržišta. Za vaše pozive smo dostupni u svakom trenutku. Javite nam se čak i samo da se raspitate o cenama i uslovima. Svakodnevno usavršavanje i praćenje stanja na auto tržištu ne samo kod nas već i u okolnim zemljama je takođe sastavni deo našeg posla. Možemo da potvrdimo da ćete od nas dobiti najbolju, najrealniju cenu za vaš automobil kojom ćete biti zadovoljni. U roku od sat vremena posle vašeg poziva možemo doći na dogovorenu adresu bilo gde u Beogradu i kupiti auto od vas. Potrebno je samo da vi budete vlasnik vozila, odnosno da za to imate uredne papire. Ukoliko imate vozilo sa stranim tablica minimum EURO 3 norme, za nas je bitno da imate papire i važeću dokumentaciju za vozilo. Mi dolazimo i isplaćujemo vas na bilo kojoj lokaciji na Paliluli. U roku od sat vremena možemo doći i do bilo koje od 17 beogradskih opština ako u tom trenutku imamo raspoložive agente, te se ne ustručavajte da nam se javite i iz drugih delova grada. Radimo brzo i pouzdano. Imamo iskustvo u ovom poslu, a vaše zadovoljstvo stavljamo na prvo mesto! Nema potrebe da čekate da vam se neko javi na oglas i tako gubite dragoceno vreme. Uostalom u nekom trenutku ćete morati toliko često da se javljate na telefon da ćete možda i zažaliti što ste oglas postavili na internetu ili u novinama. Ukoliko se radi o otkupu auta sa lizinga, banka vam sigurno neće dati tako dobru cenu kao mi. Pozovite se i uverite se u to i sami. Ne postoje nikakvi naknadni niti prikriveni troškovi, jer je naše poslovanje u potpunosti transparentno.

Ne čekajte da pravi kupac pronađe vas jer će vam vrednost vozila opadati s vremenom. Zaradite na svom automobilu već danas i uverite se da dajemo najbolje cene u celoj zemlji ne samo na teritoriji Palilule.