Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup vozila Mladenovac

Otkup automobila i vozila Mladenovac

Otkup vozila Mladenovac vam nudi mogućnost da za samo par sati i putem samo jednog poziva prodate svoj automobil i zaradite istog dana. Otkup polovnih automobila u Mladenovcu radimo brzo i efikasno, a plaćanje po postizanju dogovora vršimo na licu mesta isplatom u kešu. Ako imate automobil ili neko drugo vozilo koje biste želeli da prodate i zaradite finu svotu novca javite nam se već danas. Upoznajte se sa našom uslugom koja pokriva celu teritoriju Mladenovca.

Agenti koji rade za našu firmu doćiće pravo na vašu adresu u kom god delu opštine Mladenovac da živite. To važi za Amerić, Beluće, Beljevac, Velika Ivanča, Velika Krsna, Vlaška, Vlaško polje, Dubona, Jagnjilo, Kovačevac, Koraćica, Mala Vrbica, Markovac, Pružatovac, Rabrovac, Senaja, Crkvine, Šepšin. Da biste svoj polovni auto prodali potrebno je samo da okrenete naš telefon ili nam pošaljete mail. Ukoliko se odlučite za slanje maila, obavezno priložite i nekoliko fotografija vozila kako bismo vam dali što precizniju ponudu. Uvek klijentima savetujemo da se vidimo uživo. Nije isto kada imate samo glas preko telefona i čoveka ispred sebe. Mi želimo da nas upoznate kao i mi vas jer ćemo se uživo najbolje sporazumeti i postići zajednički cilj. Dajemo mogućnost besplatne procene vašeg automobila, prethodnim uvidom u stanje.

To znači da kada nas pozovete, možemo u roku od par sati doći do vas i na licu mesta vam dati cenu koju bismo platili za vaš auto. Važno je da vi budete vlasnik ili da imate ovlašćenje koje je overeno u sudu ili opšini, a koje vam omogućava prodaju. Neke od stavki koje gledamo na autu prilikom otkupa utiču na cenu, ali ne na našu zainteresovanost da kupimo auto. To su obično opšte stanje auta, pređeni kilometri, stanje motora, enterijer, limarija kao i lak. U obzir dolaze automobili svih marki i godišta. Nije važno da li su u voznom stanju i da li su registrovani. Pored havarisanih vozila otkupljujemo automobile iz poplava, zemljotresa, vozila koja su ostala posle manjeg požara. Radimo i otkup automobila i vozila za reciklažu, otkup automobila i vozila za otpad, kao i otkup za auto delove. Vršimo i otkup rashodovanih vozila od firmi kojima plaćamo putem računa. Za vas organizujemo i prevoz vozila nakon otkupa bez ikakvih naknadnih troškova po vas.

Otkup vozila Mladenovac s naše strane uključuje i registraciju vozila nakon otkupa ako je auto bio neregistrovan kao i papirologiju oko prenosa vlasništva. To je usluga koja se ne naplaćuje vama dodatno. Dakle,čak i kada se radi o kamionu, sa ili bez prikolice, kombiju, pikapu ili nekom drgom motornom vozilu, mi ih plaćamo i preuzimamo. Na vama je samo da pokažete interesovanje da zaradite. Poslujemo kako sa privatnim tako i sa pravnim licima, odnosno firmama. Bilo da ste stanovnik gradskog, prigradskog naselja koje pripada mladenovačkoj opštini, kontaktirajte nas. Mi otkupljujemo automobile po celoj Srbiji i u tome smo najbolji. Javite nam se bilo kada. Radno vreme je 24 sata svakog dana u nedelji. Uvek smo otvoreni za vaš poziv, čak i kada je samo savet potreban. Naši agenti će vam uvek pružiti razumevanje i znati kako da odgovore na vaše dileme. Ako imate atomobil ili vozilo za prodaju nemojte oklevati pozovite nas odmah! Pridružite se našim zadovoljnim korisnicima kojih je u Mladenovcu sve više. Ne trošite vreme na auto pijacama gde ćete danima čekati na adekvatnu ponudu. Idealni kupac se može pojaviti tek za par meseci a vrendost auta će do tada sigurno opasti. Naša cena će sigurno biti bolja a usluga brža. Isto važi i ako nudite svoj auto nekoj auto kući ili auto otpadu. Punu cenu ćete retko gde dobiti a to će vam oduzeti i vreme i strpljenje. Sa nama nema čekanja jer istog dana možemo da završimo sve što je potrebno i da vi budte isplaćeni. Dakle, ne dobijate novac u rata i tokom dužeg vremenskog perioda kako je to obično slučaj. Plaćamo u celosti i u kešu, tako da možete da računate na siguran iznos i u tačno određeno vreme. Na taj način možete da planirate kako ćete dalje raspolagati sa zarašenim novcem.

Javite nam se, bez ikakve obaveze i saslušajte ponudu i uslove. Sigurni smo da ćete želeti da sarađujemo više od jednom. Otkup vozila i automobila poverite naboljoj agenciji u Srbiji i zaradite odmah!