Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup vozila Novi Beograd

Otkup automobila i vozila Novi Beograd

Otkup vozila Novi Beograd nikad nije bio lakši. Ukoliko tražite otkup automobila na Novom Beogradu na vama je samo da podignete slušalicu, okrenete naš telefon i neki od naših agenata će se za pola sata do sat stvoriti na vašoj adresi. Dobićete jedinstvenu ponudu i mogućnost da vas isplatimo istog dana na licu mesta i u kešu!

Možete da nas kontaktirate iz bilo kog dela Novog Beograda, bez obzira da li živite u bloku 21, 45 ili 70. Javite nam se ako ste sa Bežanije, Ledina, kraja oko Starog sajmišta, hotela Jugoslavija, Belvila, Bežanijske Kose, Dr Ivana Ribara, Tošinog Bunara ili Studentskog grada. Otkup polovnih, starih, novih, oštećenih automobila i vozila treba poveriti proverenoj firmi sa dugogodišnjim iskustvom i zadovoljnim klijentima.

Na pravom ste mestu jer mi garantujemo i pouzdanu uslugu i najbolje cene otkupa na Novom Beogradu. Imamo iskustvo i znanje koje nam je pomoglo da se pozicioniramo kao lideri na tržištu i želimo da vam izađemo u susret. Kao i pri svakoj drugoj kupovini možda se i vama dogodilo da ste se zaleteli i kupili auto za koji se ispostavilo da nije ono što želite te biste ga rado prodali što pre. Pri tom automobil niste ni vozili te vam sada samo predstavlja smetnju u garaži.

Ukoliko je došlo do nekih drugih nepredviđenih okolnosti zbog kojih ste odlučili da ćete prodati sasvim nov auto, javite nam se jer imamo rešenje za vas! Naša agencija se već dugi niz godina uspešno bavi otkupom svih vrsta, modela i marki automobila a naša najvrednija preporuka dolazi upravo od zadovoljnih klijenata. Naši klijenti su na prvom mestu zadovoljni zato što njihove interese stavljamo ispred svojih i što samo kod nas mogu da dobiju odlično cenu i to odmah. Dakle, mi dolazimo po vašem pozivu na datu adresu, u bilo koji grad Srbije. Plaćamo vam na licu mesta i zatim odvozimo vozilo. Nemate apsolutno nikakvu drugu obavezu osim da nas kontaktirate telefonom ili mailom jer sve ostalo možete mirno nama da prepustite. Otkupljujemo sve modele i sve marke automobila, sa ili bez prateće opreme. Važno je samo da je automobil ili vozilo u vašem vlasništvu i da želite da ga prodate. Tu smo da od vas otkupimo i odltajmere, taksi vozila, havarisana vozila, vozila sa stranim registarskim tablicama kao i neregistrovana vozila i automobile. Takođe, nudimo i otkup automobila sa lizinga po uslovima koje vam ni jedna banka neće dati. Zanima nas i otkup kamiona, kombija, pikapova, svih dvotočkaša i četvorotočkaša. Potpuno je nebitno da li je vozilo u voznom stanju, koje je godište, mi dolazimo i dajemo vam sjajne cene.

Uradićemo prvo besplatnu procenu, a zatim preuzeti i odvesti vozilo, bez ikakvih troškova. Možete da nam se javite i putem mail, u kome je važno da pošaljete nekoliko fotografija automobila ili vozila. Mi ćemo vam se javiti što pre i dati ponudu koju nećete moći da odbijete. Kako sarađujemo sa privatnim licima tako sarađujemo i sa firmama. Nudimo otkup rashodovanih vozila za vas. Preko nas imate mogućnost i otkupa vozila i automobila za delove. Imamo iskusan tim agenata koji su pasionirani ljubitelji svog posla. Odlično poznaju kretanje cena na tržištu za svaki model. Nama je jedino važno da vi posedujete dokaz o vlasništvu na dautomobilom, odnosno da možete da ga prodate. Takođe ćemo proveriti i da li se brojevi šasije i motora slažu s onim što je upisano u saobraćajnoj dozvoli kako bi se uverili da je auto regularan. Nas možete da pozovete i postavite bilo koje pitanje koje vas zanima u vezi sa otkupom automobila. Cilj nam je da uspostavimo partnerski odnos sa klijentima a na ša bogata baza klijenata svedoči da smo u tome veoma uspešni. Nema potrebe da sa Novog Beograda idete u druge delove grada kako biste pronašli idealnog kupca ili da dajete oglase i javljate se na telefon sto puta na dan. Prepustite sve nama i zaradite u najkraćem roku.

Papirologiju oko prenosa vlasništva i registracije radimo mi, tako da ni tu nemate ni brige ni dodatnih troškova. Vreme je da krš iz garaže pretvorite u novac i javite nam se već danas!