Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup vozila Savski Venac

Otkup automobila i vozila Savski Venac

Otkup vozila Savski venac nudi vam najbolje uslove otkupa vašeg automobila već danas. U roku kraćem od sat vremena vršimo otkup polovnih automobila na Savskom vencu i isplaćujemo u kešu na ruke u punom iznosu. Pretvorite svoj polovni automobil, havarisani automobil ili neko drugo vozilo koje vam je na teretu u laku i brzu zaradu.

Na teritoriji cele opštine Savski venac vam možemo omogućiti da prodate svoj automobil ili drugo vozilo po ubrzanoj proceduri a sa maksimalnom zaradom. Naši agenti pokrivaju sve delove opštine Savski venac, te nas možete pozvati iz Savamale, sa Dedinja, Diplomatskog naselja, Lisičjeg potoka, Senjaka, kraja oko Karađorđevog parka ili Topčidera. Mi dolazimo kod vas i na licu mesta vam dajemo potpuno besplatnu procenu vašeg automobila. Procenu vršimo na osnovu trenutne ponude i potražnje na tržištu kao i na osnovu stanja vozila. No, ne dajte da vas to obeshrabri jer ćemo mi otkupiti sve što imate da nam ponudite. Nas podjednako zanimaju automobili koji su u voznom stanju kao i oni koji nisu. Vaš auto čak ne mora biti ni registrovan da bismo ga mi otkupili. Ukoliko vam je potrebno rešenje da se vaša firma reši starih i dotrajalih vozila mi vam možemo pomoći. Takođe, ukoliko vas muči lizing, ne želite više da plaćate rate banci ili jednostavno želite drugi auto, obratite nam se. Pored toga što ćemo otkupiti vaš auto, možemo vam ponuditi i neka druga vozila koja bi vašim potrebama više odgovarala. Bavimo se otkupom vozila svih vrsta i namena, bez obzira na model i godište proizvodnje. Otkupljujemo nova ili polovna vozila i automobile, kao i stara vozila i havarisane autombile.

Takođe se bavimo i otkupom za reciklažu, otkupom taksi vozila i otkupom oldtajmera. Tu je i otkup automobila sa stranim registarskim tablicama, kao i otkup alu felni, polovnih i novih kao i otkup guma za automobile. Nas zanima bilo koja vrsta vozila na četiri točka, bez obzira na izgled i stanje. Ono što je veoma važno za naše klijente je da ne moraju da brinu o papirologiji. Naime, mi na sebe preuzimamo svu administraciju koja je vezana za prenos vlasništva vozila. Važno je samo da vi imate papire kojima dokazujete da ste vlasnik automobila. Takođe, radimo i registraciju kola. Uz to brinemo se i za odvoz automobila a za vas nema nikakvih dodatnih troškova. Jedino što treba da uradite jeste da nam se javite i objasnite kako vam možemo pomoći. Vreme je da razmislite kako biste dobijeni novac mogli da uložite u neki bolji automobil ili nešto drugo o čemu odavno maštate.

Otkup za delove vam daje mogućnost da vaš auto prodajete “na parče”, onako kako vi želite. Za vas smo dostupni 24 sata svakog dana u godini, kontaktirajte nas telefonom ili pošaljite upit na mail. Pretovorite zarđali krš u zaradu još danas. Ne gubite vreme na obilaske auto pijaca. Udobno se smestite u svoju fotelju i okrenite naš broj a mi dolazimo na vaša vrata i sa najboljom ponudom koju možete da zamislite! Javite nam se iz bilo kog dela opštine Savski venac čak i ako vam je potreban samo savet. Možete da nas kontaktirate i putem maila. Ako se odlučite da nam pišete potrebno je da navedete što više detalja vezanih za automobil koji želite da prodate. Uz to, savetujemo da pošaljete i fotografije vozila da bismo vam dali precizniju ponudu. Naš odgovor će vam ubrzo stići a naši agenti su raspoloženi da vam objasne sve detalje vezane za otkup. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i velikom broju zadovoljnih klijenata sada smo lider na tržištu. Nameravamo da tu poziciju i zadržimo a to možemo samo ukoliko klijentima izlazimo u susret. Proverite zašto su naše cene i naše ponude najbolje u celoj zemlji.