Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup vozila Vračar

Otkup automobila i vozila Vračar

Otkup vozila Vračar vršimo u najkraćem roku i uz odlučnu cenu. Radimo otkup automobila na terotoriji Vračara sa okolnim naseljima. Ne tražite dalje jer ste na pravom mestu. Mi vam nudimo najbolje uslove otkupa za sve vrste automobila i vozila na Vračaru za samo pola sata od vašeg poziva.

Tržište automobila i vozila kao i njihova ponuda se svakim danom sve više proširuje, a vi imate sve manje vremena da se bavite time. Zašto biste sedeli ispred kompjutera i traćili svoje dragoceno vreme, ako mi postojimo godinama i možemo za tren oka da vam izađemo u susret. Na teritoriji Vračara vam možemo ponuditi otkup isključivo od vlasnika automobila ili ovlašćenog lica koji u svom ovlašćenju ima i pravo da otuđuje vozilo.

Važno je da znate i da otkup vršimo bez obzira na starost ili stanje vozila. Takođe nas zanimaju sve marke automobila, modeli, godišta kao i stanje vozila. To jednom rečju znači da vozilo može biti i havaraisano, oštećeno usled udesa, propadanja delova, požara, poplave i slično. Takođe se bavimo i otkupom rashodovanih vozila od firmi, ali otkupljujemo i automobile za delove i staro gvožđe. Možete nam ponuditi i oldtajmere, taxi vozila, stare automobile, sve vrste četvorotočkaša, bilo benzince ili dizelaše. Otkup auta sa lizinga vršimo po uslovima koji su daleko povoljniji od bilo koje banke. Vršimo i otkup polovnih aul felni. Za vas smo na raspolaganju i ako želite da prodate neko drugo vozilo. Radimo otkup kamiona, kombija, motocikala, motora, pikap i drugih dostavnih vozila. Važno je samo da želite da prodate svoje voilo a mi ćemo se potruditi da vam taj proces olakšamo i učinimo što bržim. Dostupni smo za vaše pozive puna 24 sata svakog dana, bez obzira na vikende, godišnja doba i vremenske uslove. Jednostavno, cilj nam je da se prilagodimo vašem vremenu i vašim uslovima jer jedino tako možete da budete sigurni da nam je vaše zadovoljstvo zaista na prvom mestu.

Sama procedura otkupa je kranje jednostavna. Nakon vašeg poziva naš agent vam daje ponudu na osnovu besplatne procene. Ukoliko vam data procena odgovara agent dolazi i potvrđuje dogovorenu cenu isplatom na licu mesta istog dana. Možemo vas isplatiti u kešu ili vam platiti preko računa. Usluga otkup automobila i vozila Vračar i dugogodišnje poslovanje naše firme se zasnivaju na razumevanju vaših potreba, uzajamnoj diskreciji i dobrom poznavanju tržišta. Svakodnevno usavršavanje i praćenje stanja na tržištu automobila ne samo kod nas već i u okolnim zemljama je takođe sastavni deo našeg posla. Možemo da potvrdimo da ćete od nas dobiti najkonkurentniju, najrealniju cenu za vaš automobil kojom ćete biti zadovoljni. U roku od pola sata do sat vremena nakon vašeg poziva možemo doći na dogovorenu adresu bilo gde na Vračaru i kupiti auto od vas. Potrebno je samo da vi budete vlasnik vozila, odnosno da za to imate uredne papire. Ukoliko imate vozilo sa stranim tablica minimum EURO 3 norme, za nas je bitno da imate papire i važeću dokumentaciju za vozilo. Mi dolazimo i isplaćujemo vas na bilo kojoj lokaciji na Vračaru kao i celom Beogradu. U roku od sat vremena možemo doći i do bilo koje od 17 beogradskih opština ako u tom trenutku imamo raspoložive agente, te se ne ustručavajte da nam se javite i ako ste iz Lazarevca, Sopota, Mladenovca, Obrenovca, Voždovca… Javite nam se ako stanujete u blizini hrama Svetog Save ili oko Kalenić pijace. Nama su sve ulice Vračara dobro poznate i lako ćemo vas pronaći.

Radimo brzo i pouzdano. Imamo iskustvo u ovom poslu i uvek vaše zadovoljstvo i želje stavljamo na prvo mesto! Javite nam se još danas. Ne dozvolite da vrednost vašeg automobila ili vozila propada i smanjuje se. Mi smo tu da vam pomognemo da zaradite i sebi obezbedite auto ili neko drugo vozilo o kakvom ste oduvek sanjali.