Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup automobila Alfa Romeo

Otkup Alfa Romeo Vozila

Otkup automobila Alfa Romeo vršimo pod najpovoljnijim uslovima i za najkraće moguće vreme. Radimo otkup Alfa Romeo vozila po principu koji vam omogućava da za samo par sati prodate svoj Alfa Romeo i dobijete keš na ruke istog dana. Bavimo se otkupom svih tipova Alfa Romea uključujući: Alfa Romeo Giulietta, Brera, MiTo, Spider, Sportwagon, Sprint, GT, GTV, Alfra Romeo 145, Alfa Romeo 146, Alfa Romeo 147, Alfra Romeo 155, Alfra Romeo 156, Alfra Romeo 159, Alfra Romeo 164, Alfra Romeo 166, Alfra Romeo 33, Alfra Romeo 57.

Bez obzira koje je godište vaš Alfra Romeo možete da nam se javite jer mi otkupljujemo vaš auto čak i ako nije u voznom stanju. Vaš Alfra Romeo može biti i hvarisan, nov, polovan, da je korišćen kao taksi vozilo, pa čak i primerke oldtajmera. Takođe se bavimo i otkupom Alfra Romea sa lizinga, od firmi, isto kao i od privatnih lica. Nama je najvažnije da vi posedujete dokumenta kojima dokazujete da je auto u vašem vlasništvu, a sve ostalo radimo mi.

Vršimo i prenos vlasništva i preregistraciju i sve ostale administrativne dužnosti. Cilj nam je da za što kraće vreme pružimo što bolju uslugu, po najboljoj i najkonkurentnijoj ceni na tržištu. Dakle, kada nam se javite možemo se, u zavisnoti od vašeg mesta prebivališta, videti već istog dana. Poslujemo kako na teritoriji Beograda, tako i po celoj Srbiji i dolazimo pravo na vašu adresu. Kada se dogovorimo ko cene otkupa plaćamo vam na licu mesta, istog dana i u kešu, a takođe i odvozimo auto, bez naknadnih troškova za vas. Svi ljubitelji Alfra Romea znaju da je u pitanju kvalitetan italijanski brend automobila, poznat po svojoj pouzdanosti zbog čega ovi autombili drže dosta visoku cenu pri otkupu. Prvi Alfin automobil bio je 24 HP (imao je 24 konjske snage) a dizajnirao ga je Đuzepe Merosi.Njegove sportske verzije podjednako su popularne među vozačima kao i one klasične, limuzinske varijante.

Alfa je zahtevan automobil što se tiče održavanja, zbog čega se vlasnici često odlučuju da ga zamene nekim jeftinijim modelom. Tu mi stupamo na scenu jer ćemo vam pomoći da gotovo preko noći dođete do željenog automobila. Ne mučite se čekanjem na pravog kupca na auto pijaci i ne gubite dragoceno vreme. Pozovite nas već danas i prodajte svoj Alfa Romeo po najboljoj ceni.