Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup automobila Dacia

Otkup Dacia vozila

Otkup automobila Dacia za svega nekoliko sati i uz keš na ruke istog dana nije reklama i prazna priča već način poslovanja kada radimo otkup Dacia vozila. Vi imate auto koji prodajete a mi se bavimo otkupom automobila. Matematika je jednostavna i za vas i za nas. Vi imate ono što nama treba a mi smo spremni da vam to i platimo. I to ne bilo kako, već nudeći vam brzu uslugu uz realne i fer cene.

Dacia je rumunski brend koji je nastao još 1966.godine ali se može reći da je bum ove marke došao tek kada ga je preuzeo Peugeot. Sve veći broj Dacia automobila se može primetiti i na našim ulicama što znači da je veća ponuda a manja potražnja. Zato nekada imate nedoumicu da li za svoju Daciu možete dostići željenu cenu. Mi smo tu da vas uverimo da je to moguće. Ne zanima nas koje je godište vaš auto, niti u kakvom je stanju. Jednostavno mi radimo otkup polovnih automobila, otkup novih automobila, otkup havarisanih automobila, otkup oštećenih vozila, bilo u udesu ili nekoj prirodnoj katastrofi poput poplave i požara. Tu smo i ako je auto neregistrovan ili uopšte nije u voznom stanju. Dosadilo vam je da vozite Daciu za koji niste sasvim sigurni koliko će vas još služiti? Muka vam je od odlaska kod automehaničara na popravke, a delovi su sve skuplji? Gledate kako drugi voze mnogo bolje i novije modele automobila, pa zašto ne biste i vi? Prodajte nam svoj auto i investirajte novac u auto kakav želite. Kada nas pozovete naši agenti izlaze na teren i daju vam besplatnu procenu. Ukoliko se dogovrimo otkupljujemo auto na licu mesta i isplaćujemo vam novac na ruke. Zatim preuzimamo vozilo a vi možete da planirate sledeću kupovinu.

Radimo otkup Dacia Berlina, Dacia Double Cab, Dacia Drop Side, Dacia Duster, Dacia Lodgy, Dacia Logan, Dacia Nova, Dacia Pick Up, Dacia Sandero, Dacia Solenza i Dacia Van. Važno je samo da posedujete vlasničke papire za auto dok ostale papirološke procese radimo mi. Možemo da uradimo prenos vlasništva, kupoprodajni ugovor, preregistraciju, sve što je potrebno. To vas ništa neće koštati baš kao ni odvoženje auta nakon otkupa. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, naši agenti vam mogu dati dobar savet i proceniti vaš auto tako da budete zadovoljni cenom. Obratite nam se bilo mailom bilo telefonom i mi ćemo u najkraćem roku doći do vas.

Da biste se uverili u ovo što vam govorimo potrebno je da nas i lično upoznate. Tek tada ćete shvatiti koliko je visok nivo poštovanja želja klijenata važan deo našeg poslovanje. Stoga, ne čekajte i javite nam se već danas!