Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup automobila Dodge

Otkup Dodge vozila

Otkup automobila Dodge za samo par sati uz realne cene i isplatu istog dana i u kešu. Završićemo za vas otkup Dodge vozila ukoliko razmišljate da svog četvorotočkaša zamenite za novo, bolje vozilo. U tom slučaju obratite se nama jer ćemo vam dati najbolje cene uz najbržu realizaciju. Naša firma se bavi otkupom automobila i vozila svih marki i modela a zahvaljujući poverenju klijenata već dugo smo na liderskoj poziciji. Poverenje velikog broja klijenata stekli smo upravo zahvaljujući činjenici da želje klijenata stavljamo na prvo mesto i dajemo realno najbolje ponude.

Vršimo otkup Dodge Caliber, Dodge Grand Caravan, Dodge Journey, Dodge Canyon, Dodge Neon, Dodge Nitro, Dodge RAM i Dodge Viper. Bez obzira na to u kakvom je stanju vaš Dodge, javite nam se i mi dolazimo kod vas da na licu mesta uradimo besplatnu procenu. Ova usluga je potpuno besplatna i neobavezujuća za naše klijente. Naši agenti će na osnovu stanja automobila dati fer i realnu cenu kakvu ćete teško pronaći na nekom drugom mestu. Potpuno je iracionalno da trošite svoje vreme, živce pa i novac na tradicionalno oglašavanje. Takođe vam se ne isplati da na autopijaci čekate da dođe pravi kupac za vaš Dodge. Ovako, sve možete završiti jednim pozivom iz svoje fotelje.

Nakon što se dogovorimo, ukoliko vam ponuđena cena odgovara, isplaćujemo vas na licu mesta. Novac dajemo u kešu, vama na ruke istog dana. Poslujemo i sa firmama te nam se možete javiti jer radimo i otkup rashodovanih vozila i otkup vozila za reciklažu, kao i otkup za auto delove. Mi snosimo troškove odvoženja vašeg Dodgea, a vi možete da planirate kupovinu, novog, boljeg auta. Imamo rešenje i za otkup novih automobila, otkup automobila sa stranim registracijama kao i otkup neregistrovanih automobila. Nas samo zanima da li vi imate urednu dokumentaciju da je auto vaš dok se o ostalim detaljima brinemo mi. Uz to, vi nemate apsolutno nikakav trošak oko pripreme ugovora, papirologije, preregistracije i slično. Verujemo da nas je upravo transparentno poslovanje dovelo u sam vrh firmi za otkup automobila i vozila. Takođe smo na raspolaganju za vaše pozive u bilo koje doba svih 24 sata svakog dana i prilagođavamo se vašem vremenu i raspoloživosti. Javite nam se telefonom ili nam pošaljite upit mailom a mi ćemo vam se javiti u najkraćem roku.

Dozvolite nam da vam pomognemo da zaradite brzo i lako, za samo par sati.