Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup automobila Fiat

Otkup Fiat vozila

Otkup automobila Fiat obavljamo za sve modele i marke ovog proizvođača u najkraćem roku i uz najbolje uslove plaćanja. Otkup Fiat vozila je za vas ako imate stari Fiat na prodaju a mi interesovanje da ga od vas otkupimo istog dana i platimo vam odmah i u kešu! Javite nam se već danas i neko od naših agenata će doći na vašu adresu i dati vam potpuno besplatnu procenu. Ne ustručavajte se da nas pozovete bez obzira u kakvom stanju se nalazi vaš Fiat. Mi radimo otkup polovnih automobila, kao i novih, zatim rashodovanih vozila od firmi.

Uz to bavimo se i otkupom auta sa lizinga, havarisanih automobila, oštećenih vozila, auta za otpad ili auto delove, taksi vozila i oldtajmera. Nije nam važno koju kilometražu je vaš Fiat prešao, koje je godine kupljen, kakva je farba ili limarija. Izgled i stanje automobila ne utiče na našu zainteresovanost. Da bismo uspešno obavili otkup potrebno je samo da vi posedujete dokaz o vlasništvu, odnosno da možete otuđiti, tj. prodati auto.
U obzir dolaze i svi modeli Fiata poput Fiata 124 Spider, zatim Fiat 126, Fiat 127, Fiat 128, Fiat 130, Fiat 500, te Fiat 500L. Otkupljujemo i Fiat 750, Fiat 850, Fiat Albea, Fiat Barchetta, Fiat Brava, Fiat Bravo, Fiat Campagnola, Fiat Cinquecento, Fiat Coupe, Fiat Croma, Fiat Doblo, Fiat Ducato, Fiat Fiorino, Fiat Grande Punto, Fiat Uno, Fiat Punto, Fiat Mirea, Fiat Idea, Fiat Linea, Fiat Marengo, Fiat Multipla, Fiat Palio, Fiat Panda, Fiat Regata. Tu su i Fiat Ritmo, Fiat Scudo, Fiat Sedici, Fiat Seicento, Fiat Stilo, Fiat tempra, Fiat Tipo, Fiat Ulysse, Fiat X 1/9. Na našem tržištu broj Fiatovih vozila i dalje raste, a ovaj italijanski brend veoma je popularan jer su cene uglavnom pristupačne i u srazmeri sa kvalitetom vozila. Ipak, dođe trenutak u životu svakog vlasnika Fiata da se nevoljko odrekne svog ljubimca. Budući da mi razumemo vašu ljubav prema automobilima daćemo vam fer cenu koja je ubedljivo najkonkurentnija na tržištu. Sve administrativne poslove oko prodaje, registracije, prenosa vlasništva i slično mi preuzimamo na sebe. UZ to za vas ne postoje nikakvi dodatni ili naknadni troškovi. Po dolasku po auto mi se obavezujemo i da ćemo ga odvesti tako da ne morate da razmišljate ni o ovom segmentu.

Princip je veoma jednostavan i efikasan, usmeren na to da naši klijenti iz udobnosti svog doma lako dođu do željenog novca.ne čejakte mesecima da prodate svoj auto već nam se javite, a mi ćemo vam pomoći da brzo i lako zaradite uz našu pomoć!