Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup automobila Ford

Otkup Ford vozila

Otkup automobila Ford vršimo na teritoriji cele zemlje, za samo par sati možete prodati svoj auto i zaraditi. Kada radimo otkup Ford vozila dajemo mogućnost besplatne procene pri otkupu automobila, štedimo vam vreme a donosimo novac. Obratite nam se i saznajte kako lako možete prodati svoje Ford vozilo.

Naša agencija se već dugo uspešno bavi otkupom automobila i vozila. Vodimo se sasvim jednostavnim principom koji nalaže da svoje klijente i njihove zahteve stavimo uvek na prvo mesto. Zbog toga nas možete kontaktirati onda kada to vama odgovara, svih 24 sata bilo kog dana u nedelji. Naši agenti će se odmah zaputiti na vašu adresu i dati vam besplatnu procenu automobila ili vozila, koja vas ne obavezuje. Ukoliko prihvatite našu ponudu, a sasvim smo sigurni da bolju nećete pronaći, mi vas isplaćujemo na licu mesta i u kešu istog dana. Kako sa pojedincima, tako sarađujemo i sa firmama za koje vršimo otkup rashodovanih vozila. Bavimo se otkupom polovnih ali i novih automobila. Radimo otkup automobila sa lizinga, otkup taksi vozila, otkup starih automobila i vozila, otkup za delove, otkup polovnih i novih alu felni kao i otkup polovnih i novih guma. Objedinjena usluga na jednom mestu nudi vam različite opcije u zavisnosti od onoga što želite. Budući da vam je u cilju da što pre prodate svoj Ford automobil, mi smo tu da vam to i omogućimo. Kada je u pitanju upravo ova marka čuvenog američkog proizvođača vršimo otkup svih modela, bez obzira na godinu proizvodnje, vozno stanje ili pređenu kilometražu. Za vas vršimo otkup Ford Aerostar, Ford B Max, Ford Bronco, Ford C Max, Ford Capri, Ford Cougar, Ford Courier, Ford Escape, Ford Escort, Ford Explorer, Ford F 150, Ford F 250, Ford Fiesta, Ford Focus, Ford Focus C_Max, Ford Fusion, Ford Galaxy, Ford Granada, Ford Ka, Ford Kuga, Ford Maveric, Ford Mercury, Ford Mondeo, Ford Mustang, Ford Orion, Ford Probe, Ford Puma, Ford Ranger, Ford S_Max, Ford Scorpio, Ford Sierra, Ford Streetka, Ford Taurus, Ford Taunus, Ford Thunderbird, FordTourneo, Ford Transit kao i Ford Windstar.

Ford automobili i vozila veoma su zastupljeni na našem tržištu, zbog čega je često velika ponuda na auto pijacama. To praktično znači da ako se odlučite da na taj način prodate svoje vozilo, nećete dobiti adekatnu cenu. Kako biste uštedeli vreme, smanjili stres koji prodaja automobila sa sobom nosi, javite nam se. Naša ponuda će biti daleko konkurentnija i više fer od bilo koje druge. Ostaje vam samo jedan način da se i sami uverite u to. Pozovite nas telefonom ili nam pišite putem maila, a mi ćemo vam se javiti u najkraćem roku.