Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup automobila Jeep

Otkup Jeep vozila

Otkup automobila Jeep za teritoriju cele zemlje uz najbolje uslove plaćanja istog dana. Dakle otkup Jeep vozila ide tako što vi nama prodate vaš polovni auto a mi vama keš na ruke na licu mesta. I to sve za samo par sati od vašeg poziva. Ljubitelji ove marke automobila su pomalo skeptični kada treba da prodaju svog ljubimca ali mi garantujemo da ćemo vam dati realnu i fer cenu.

Što se tiče modela radimo otkup Jeep Cherokee, Jeep Commander, Jeep Compass, Jeep Grand Cherokee, Jeep Liberty, Jeep Patriot, Jeep Wagoneer, Jeep Willys i možda kod nas jedan od najpopularnijih Jeep Wrangler. Iz ma kog razloga da ste odlučili da više ne želite da vozite svoj auto, javite nam se, mi imamo rešenje. Radimo otkup polovnih automobila, otkup novih automobila, otkup starih automobila, otkup havarisanih automobila. Takođe smo tu i za otkup auta sa lizinga, otkup auta koji nisu u voznom stanju, sa stranim registracijama ili sa isteklom registracijom. Ma koliko da je američki Jeep pouzdan dosta troši, a to u današnjim uslovima ume da bude teret za budžet. S druge strane tu je i nedostatak parking mesta za ovo, nešto kabastije vozilo. Ako ste odlučili da je vreme za ekonomičniji i manji auto, mi ćemo vam pomoći da skupite potreban novac. Po pozivu naši agenti dolaze pravo kod vas u unapred dogovreno vreme. Možete nas kontaktirati bilo kada tokom 24 sata svih 7 dana u nedelji. Mi ćemo doći onda kada vama to odgovara, a s obzirom da poslujemo u celoj zemlji, javite nam se u ma kom gradu da živite. Potpuno besplatno ćemo proceniti vaš auto i dati vam adekvatnu cenu. Ukoliko vam se naša ponuda dopadne, na licu mesta ćemo preuzeti vozilo a vama platiti u kešu na ruke. Kako smo u ovom poslu već dugi niz godina, odliučno poznajemo tržište i cene automobila, te nema sumnje da ćete od naših agenata dobiti najbolju ponudu.Ne ulazimo u detalje oko toga koje je gosište vaš Jeep, koliko kilometara je prešao do sada niti u kom je stanju.

Nas zanima samo dokumentacija kojom dokazujete vlasništvo i sve ostalo vezano za papirologiju preuzimamo na sebe. Proverite zašto smo najbolji u svom poslu i javite nam se već danas!