Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup automobila Kia

Otkup Kia vozila

I za Otkup automobila Kia važi brz dolazak na vašu kućnu adresu besplatna procena dogovor i isplata u kešu. Otkup Kia vozila sa nama predstavlja pravo zadovoljstvo u svakom pogledu

Naša firma za otkup automobila i vozila se već dugi niz godina bavi i otkupom Kia automobila za tržište cele Srbije. Ako ste shvatili da vam vaša Kia više nije dobra i želite neki bolji auto mi vam možemo pomoći. Uz samo jedan poziv za svega par sati možete dobiti novac, isplaćen u kešu, na ruke i planirati kupovinu novog auta.

Radimo otkup Kia Besta, Kia Carens, Kia Carnival, Kia Ceed, Kia Cerato, Kia Clarus, Kia Joice, Kia K2500, Kia Magentis, Kia Picanto, Kia Pregio, Kia Pride, Kia Pro_ceed, Kia Rio, Kia Sephia, Kia Sorento, Kia Shuma, Kia Spectra i Kia Sportage. Otkupljujemo sve modele i sve marke Kia automobila, sa ili bez prateće opreme. Važno je samo da imate papire kojima dokazujete da je Kia vaša i da vi želite da je prodate. Sve funkcioniše kranje jednostavno, jer ne želimo da prolazite kroz nepotrebne korake i gubite svoje dragoceno vreme. Kada nam se javite, prvo što ćemo vam ponuditi jeste besplatna procena vrednosti Kia automobila. Mi to možemo uraditi i telefonski, ali je praksa da se sa vama dogovorimo i dođemo na adresu gde se auto nalazi i damo vam tačnu procenu. Zatim ćemo vam ponuditi jedinstvenu cenu koja je realna i fer. Dakle, ako smo vam rekli jednu sumu novca, tu sumu ćemo vam i isplatiti, bez naknadnih troškova. Nama je poverenje naših klijenata veoma važno i zato poslujemo potpuno transparentno. Plaćamo istog dana kada preuzimamo Kia auto i to u kešu ili preko računa. Možete da nam se javite u koje god vreme vama odgovara jer mi svoje vreme krojimo prema vašem. Dostupni smo 365 dana u godini, 24 sata dnevno. Kao što smo već naveli, otkup možemo izvršiti sa bilo koje adrese. Ako ste u Kruševcu, Beogradu, Šapcu, Nišu, Pančevu, javite nam se i mi dolazimo na vaša vrata da otkupimo vašu Kiu. Ova južnokorejska kompanija je druga po veličini u toj zemlji iza Hyundai i poznata je po solidnim gradskim automobilima. No to ne treba da vas spreči da razmišljate o prodaji ako želite da probate i auto neke druge marke. Auto čak ne mora da bude registrovan ili osiguran jer ćemo se mi postarati i za to. Nije važno da li je nov, havarisan, polovan, uništen u požaru ili poplavi. Radimo i sa firmama i sa pojedincima te nas pozovite i raspitajte se o svim uslugama koje pružamo.

Nudimo vam otkup bilo koje druge vrste novih, polovnih ili starih vozila. Pozovite nas i spremno ćemo odgovoriti na sve vaše zahteve jer mi postojimo zbog vas!