Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup automobila Lada

Otkup Lada vozila

Otkup automobila Lada nikada nije bio brži i lakši. Sve što je potrebno je da nas kontaktirate i mi ćemo doći na vašu adresu da sredimo otkup Lada vozila a plaćanje vršimo istog dana u kešu na ruke. Došao je trenutak da svoju staru Ladu koja vas je godinama pouzdano služila zamenite boljim i modernijim vozilom.

Predlažemo vam da nas kontaktirate telefonom ili mailom a naši agenti će ubrzo stići na vašu adresu. Potpuno besplatno ćemo proceniti vašu Ladu i izneti vam ponudu koju je teško odbiti. Lada je najpopularniji ruski brend automobila kod nas, a najčešće se voze terenska vozila. U kakvom god stanju da se vaša Lada sada nalazi mi ćemo je otkupiti.

Ne zanima nas koje je godine vozilo proizvedeno, da li je farba originalna, da li je vozilo havarisano, odnosno nije u voznom stanju. Takođe, vršimo otkup i automobila oštećenih u požaru ili poplavi, a otkupljujemo i sasvim nova vozila pored polovnih. Tu je i otkup auta sa lizinga, dok od firmi otkupljujemo rashodovana vozila. Ukoliko ne želite da nas zovete telefonom, pošaljite nam upit mailom i priključite fotografije svoje Lade a mi ćemo vam na osnovu fotografija dati što je moguće precizniju ponudu. U svakom slučaju finalnu procenu dajemo kada vidimo vozilo i stanje u kome je. No, ovo ne znači da ćemo se predomisliti, već samo da će sama visina ponude zavisiti od stanja vozila. Ladu ćete teško prodati putem oglasa ili na uto pijaci, što je još jedan razlog da nam se obratite već danas. Ne čekajte da vrednost vaše Lade dodatno opada s protokom vremena. Nama je važno samo da vi imate želju da vozilo prodate kao i da posedujete uredne papire kojima dokazujete vlasništvo. Prenos vozila, registracija i slične administrativne obaveze su na nama, bez dodatnih troškova po vas. Otkupljujemo vozila Lada 110, Lada 111, Lada 112. Lada 1200, Lada 2107, Lada Aleko, Lada Kalina, Lada Niva, Lada Nova, Lada Riva kao i Lada Samara.
Sve možete da završite iz sopstvene fotelje, bez gubljenja vremena i živaca na davanje oglasa ili obilazak auto pijaca i auto kuća. Čak i ako je vaša Lada spremna za otpad, javite nam se. Uz to pri otkupu, mi odvozimo vozilo, ponovo bez dodatnih troškova po vas. Nama je važno da se naši klijenti osećaju potpuno sigurno u rukama naših agenata i zato smo raspoloživi 24 sata svih 365 dana u godini.

Očekujemo vas jer želimo da vas uverimo da zaista brzo i lako stižete do sjajne cene u rekordnom vremenu.