Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup automobila Lancia

Otkup Lancia vozila

Otkup automobila Lancia za samo par sati, uz besplatnu procenu i plaćanje istog dana na licu mesta i u kešu. Otkup Lancia vozila jeste solucija ako ste vlasnik Lancia automobila i želite promenu a nedostaje vam novac, javite nam se, mi imamo odličnu ponudu za vas. Bavimo se otkupom automobila i vozila svih modela i marki za teritoriju cele Srbije. Poznati smo kao odlični poznavaoci domaćeg tržišta i cenama koje nećete naći ni na jednoj autopijaci. Ukoliko ste već odlučili da prodate svoju Lanciu, javite se našim agentima koji će vam dati odličnu i fer cenu, a uštedeti vam i vreme i živce.

Da biste danas zaradili od prodaje auta potrebno je strpljenje dok se ne pojavi kupac sa cenom koja vama odgovara. Međutim, niko nema baš vremena za bacanje. Ako se i vama žuri da što pre prodate jedan a kupite drugi auto, javite nam se. Po vašem pozivu naši agenti dolaze na vašu adresu kako bi vam na licu mesta dali besplatnu procenu Lancie. Radimo otkup Lancia Beta, Lancia Dedra, Lancia Delta, Lancia Kappa, Lancia Lybra, Lancia Musa, Lancia Phedra, Lancia Prisma, Lancia Thema, Lancia Thesis, Lancia Y, Lancia Ypsilon, Lancia Zeta. U obzir dolaze automobili svih godišta, pređene kilometraže i voznog stanja, pa čak i potpuno havarisana vozila. Vršimo otkup polovnih automobila, otkup novih automobila, otkup auta sa lizinga, otkup starih automobila, otkup taksi vozila…Da biste se detaljnije upoznali sa našom uslugom i načinom poslovanja savetujemo vam da nas pozovete telefonom ili nam pošaljete mail. Mi vam možemo dati preliminarnu procenu i telefonom, ali smatramo da je daleko bolje da auto vidimo i uživo, kao da se upoznamo sa vama. Ako nam šaljete upit elektronskom poštom, tj.mailom, obavezno uključite i fotografije Lancie radi preciznije procene. Besplatna procena automobila je usluga koja vas ne obavezuje ni na koji način, već je informativnog karaktera. Za nas je poverenje klijenata veoma važno i zato poslujemo potpuno transparentno. Plaćamo istog dana kada preuzimamo auto i to u kešu ili preko računa. Potrebno je samo da imate urednu paprilogiju odnosno prateću dokumentaciju za automobil i mi preuzimamo sve ostale obaveze. Auto čak ne mora da bude registrovan ili osiguran jer ćemo se mi postarati i za to.

Za vaše pozive i upite smo otvoreni sata dnevno, svakog dana u nedelji, a naši agenti vam mogu dati sve vrste saveta i preporuka.Da biste se uverili u istintost naših tvrdnji predlažemo da nas što pre kontaktirate. Prodajte Lanciu danas i zaradite odmah!