Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup automobila Nissan

Otkup Nissan vozila

Otkup automobila Nissan možete završiti preko naše agencije za daleko kraće vreme i uz bolju ponudu nego na bilo kom drugom mestu. Otkup Nissan vozila se radi odmah po vašem poziu, ako to vama odgovara, možemo poslati svoje agente i besplatno proceniti vaš auto. Daćemo vam cenu koja se ne odbija a vi ćete biti isplaćeni stog dana i to u kešu, na ruke. Uz to mi preuzimamo vaš Nissan odmah, bez dodatnih troškova po vas. No, tu nije kraj. Mi ćemo se postarati i za svu papirologiju koju je potrebno srediti, uradićemo i registraciju auta ako nije registrovan a radimo i otkup auta sa stranim tablicama.

Kada su u pitanju modeli, radimo otkup Nissan 100, Nissan 200, Nissan 300 ZX, Nissan 350 Z, Nissan Almera, Nissan Almera Tino, Nissan Bluebird, Nissan Cherry, Nissan Juke, Nissan Kubistar, Nissan Maxima, Nissan Micra, Nissan Navara, Nissan Murano, Nissan Note, Nissan Pathfinder, Nissan Patrol, Nissan Prairie, Nissan Primastar, Nissan Primera, Nissan Qashqai, Nissan Qashqai+2, Nissan Serena, Nissan Silvia, Nissan Sunny, Nissan Terrano, Nissan Terrano II, Nissan Tiida, Nissan Vanette, Nissan X_Trail. Možemo vam ponuditi otkup isključivo od vlasnika automobila ili ovlašćenog lica koji u svom ovlašćenju ima i pravo da otuđuje vozilo. Važno je da znate i da otkup vršimo bez obzira na starost ili vozno stanje vozila. Nas zanimaju sve marke automobila, modeli, godišta kao i stanje vozila. Nov ili polovan, vaš auto, kamion, kombi, skuter ili neko drugo motorno vozilo je to što tražimo. To znači da vaš Nissan može biti i havaraisan, bilo usled udesa, propadanja delova, požara, poplave i slično. Sama procedura otkupa je vrlo jednostavna. Nakon vašeg poziva naš agent vam daje ponudu na osnovu osnovne procene koja je besplatna. Ukoliko vam ponuđena cena odgovara agent dolazi i potvrđuje dogovorenu cenu isplatom na licu mesta. Možemo vas isplatiti u kešu ili vam platiti preko računa, ako recimo imate firmu. Zašto biste mesecima čekali da se neko javi na vaš oglas i otkupi automobil ili vozilo koje nudite na prodaju? Ne dovodite sebe u stanje neizvesnosti i čekanja da se javi pravi kupac. Uostalom,sigurni smo da nećete biti zadovoljni cenom i izgubićete i dosta vremena a i strpljenja.

Zato smo tu mi da vam pokažemo da za kratko vreme možete da zaradite i sebi kupite noviji i bolji auto od sadašnjeg Nissana. Pozovite nas i proverite!