Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup automobila Renault

Otkup Renault vozila

Otkup automobila Renault nikada nije bio niti lakši niti isplativiji za vas. Naš sistem poslovanja kada je u pitanju otkup Renault vozila funkcioniše veoma jednostavno, upravo kako bismo vama dodatno olakšali stvari.

Vaš Renault više nije u punoj snazi i želite da ga zamenite za bolji auto? Obratite se nama jer vam mi otkupljujemo automobile u najkraćem roku, dajemo najbolju ponudu. Uz sve to isplaćujemo vas istog dana, u kešu i na ruke. Ne tražite dalje, na pravom ste mestu.

Vaš cilj je da prodate auto i da na njemu zaradite, a naš je da vam to omogućimo za najkraće vreme, uz profesionalnu uslugu i fer ponudu. Sve što treba da uradite je da nas kontaktirate bilo pozivom na neki od naših telefona bilo slanjem upita mailom. Ukoliko nam pišete mailom, savetujemo da priključite i neku fotografiju vašeg Renaulta kako bismo vam dali što precizniju ponudu. Nakon što nas kontaktirate na vašu adresu šaljemo agenta koji će na licu mesta proceniti vaš auto i odmah vam izneti ponudu. Mi vam dajemo potpuno besplatnu procenu automobila, što znači da vas ova naša usluga ne obavezuje ni na koji način. Ukoliko vam se naša ponuda dopadne, bićete odmah isplaćeni a mi preuzimamo vozilo, te ne morate razmišljati ni o transportu. Sve ostale troškove poput prenosa vlasništva vozila, registracija i slično, snosimo vi. Za vas nema dodatnih i nepredviđenih troškova. Bavimo se otkupom novih, polovnih, havarisanih, starih i svih drugih tipova i vrsta automobila i vozila. Ne zanima nas koje je auto godište niti u kakvom je stanju već samo da li želite da ga prodate ili ne.

Radimo otkup Renault 8, Renault Alpine, Renault Captur, Renault Chamade, Renault Clio, Renault Coupe, Renault Espace, Renault Express, Renault Fluence, Renault Fuego, Renault Grand Espace, Renault Grand Modus, Renault Grand Scenic, Renault Kangoo, Renault Koleos, Renault Laguna, Renault Latitude, Renault Master, Renault Megane. Tu su i Renault Modus, Renault P1400, Renault R11, Renault R18, Renault R 19, Renault 21, Renault R 25, Renault R , Renault R 5, Renault R 9, Renault Rapid, Renault Safrane, Renault Scenic, Renault Super, Renault Thalia, Renault Traffic, Renault Twingo, Renault Vel Satis. Ukoliko ste rešili da prodate svoj auto, nemojte čekati da vam se pravi kupac javi putem oglasa. Gubite i vreme i živce a sebi nabacujete obavezu da stalno budete uz telefon.

Pojednostavite sebi život i zaradite novac na lakši način. Dostupni smo 24 sata svakog dana u nedelji. Pozovite nas a mi ćemo vam dati sjajnu cenu za vaš Renault. Očekujemo vaš poziv!