Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup automobila Škoda

Otkup Škoda vozila

Otkup automobila Škoda nikada nije bio lakši i jednostavniji, tačnije ako prodaju svog polovnog auta poverite nama. Otkup Škoda vozila svih modela i tipova uz besplatnu procenu, dogovor i isplatu istoga dana.

Vlasnici Škoda automobila teško se odlučuju na prodaju svog ljubimca jer poznajući vrednost svog auta nisu sigurni da na tržištu mogu dobiti dobru cenu. Zato smo mi tu da vas razuverimo i pokažemo da veoma vrednujemo sve vaše Škoda automobile. Ukoliko želite da prodate svoj stari, polovan, havarisan, oštećen ili čak i novi Škoda automobil na raspolaganju smo vam 24 sata dnevno 365 dana u godini.

Naš kalendar usmeren je na vas i vaše potrebe. Mi poštujemo vaše vreme i smatramo da treba da zaradite fer novac od prodaje auta. Sve se odvija za manje od 24 sata ako vam se naša ponuda dopadne. Dakle, za manje od 24 sata nakon što nas pozovete, mi dolazimo da vam damo besplatnu procenu vaše Škode. Plaćamo vam na licu mesta, a vi dobijate keš na ruke istog dana. Ukoliko prodajete rashodovana vozila ispred neke firme ili organizacije takođe nam se možete javiti. Poslujemo potpuno transparentno bez skrivenih troškova. Česta su pitanja šta se dešava s automobilom nakon što ga otkupimo, odnosno ko odvozi vozilo. Ovu uslugu preuzimamo na sebe i ne naplaćujemo je. Takođe, bavimo se sređivanjem komplentne papirologije oko kupoprodajnog ugovora, prenosa vlasništva i registracije auta. Nemojte da vas obeshrabri ako vam je auto neregistrovan, jer ćemo se pobrinuti i za to. Vaše je samo da imate vlasničke papire te dokažete da je vozilo zaista vaše.
Otkup Škoda automobila vršimo na teritoriji cele zemlje, te nas možete pozvati u kom god gradu i naselju da živite. Mi dolazimo kod vas i završavamo sve u rekordnom roku. Radimo otkup Škoda 105, Škoda 120, Škoda 135, Škoda Fabia, Škoda Felicia, Škoda Favorit, Škoda Octavia, Škoda Roomster, Škoda Superb kao i Škoda Yeti. Nemojte da razmišljate o tome u kakvom je stanju vaš auto. Garantujemo da ćete dobiti realnu i fer cenu. Bez obzira da li je auto star ili nije u voznom stanju javite nam se.

Radimo otkup taksi vozila, otkup oldtajmera, otkup auta sa lizinga, otkup automobila sa stranim tablicama kao i otkup za delove i otkup za otpad. Naši agenti su profesionalni i mogu vam pružiti sve vrste saveta i odgovoriti na vaše nedoumice. Javite nam se već danas i proverite zašto smo najbolji na tržištu!