Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup automobila Zastava

Otkup automobila Zastava poverite nama i uverite se da je dobra i brza zarada na dohvat ruke. Otkup Zastava vozila podrazumeva sve tipove i modele kao što su Yugo Kec Florida pikapovi i kombi vozila.

Retki su ono koji barem jednom u životu nisu imali neko Zastavino vozilo i poželeli da ga prodaju. Tada su se uglavnom susretali sa predrasudama koje se tiču cene i kvaliteta auta. No, mi verujemo da svaki auto ima svoju vrednost i da vi treba da dobijete maksimum te vrednosti. Ustaljena je predrasuda da je teško prodati Zastava automobile i dobiti pristojnu cenu.

Javite nam se da bismo vam pružili besplatnu procenu vaše Zastave i dali našu ponudu. Naši agenti će doći pravo na vašu adresu, te ceo posao praktično završavate iz svoje fotelje. Nema potrebe da čekate da vam se kupci jave na oglas ili da gubite vreme na uto pijacama. Ponuda je velika a cene prilično mizerne. Zato vas pozivamo da uradite nešto drugačije i osigurate zaradu koja vam se isplaćuje istog dana na licu mesta i to u kešu. Radimo otkup automobila bez obzira na njihovo stanje, godište i izgled. Naravno, ovi faktori utiču na cenu, ali ne i na našu spremnost i želju da takav auto otkupimo. Dakle, mi otkupljujemo sve što vi imate da nam ponudite. Otkup automobila za otpad, za staro gvožđe, reciklažu ili otkup auta za delove može postati dobar način da zaradite novac ako se obratite nama. Sve što imate da ponudite, mi možemo da otkupimo i to po sjajnim cenama. Iznenadiće vas kako lako možete da zaradite na nečemu što ste smatrali potpuno bezvrednim. Vršimo otkup Zastava 10, Zastava 101, Zastava 128, Zastava 1300, Zastava 45, Zastava 55, Zastava 750, Zastava 850, Zastava Koral, Zastava Poly, Zastava Skala, Zastava Tempo.

Za naše klijente imamo i razumevanja a i uvek spremne savete i odgovore na sva njihova pitanja. Domaćinski odnos prema klijentima i profesionalni odnos prema poslu su nas doveli ovde gde smo sada – na sam vrh! Nemojte misliti da je vaša Zastava zrela za staro gvožđe i da je to najstrašnija stvar na svetu. Mi ćemo je otkupiti a zatim i obaviti transport. Od momenta kada se dogovorimo i platimo vam, mi preuzimamo vozilo. Vama ostaje samo da isplanirate šta ćete kupiti sa zarađenim novcem. Nemojte da vas brine ni to što auto nije registrovan jer ćemo se i za to pobrinuti. Jedino je važno da imate uredne vlasničke papire. Sve ostalo je naša briga. Zato nam se javite već danas i svoju Zastavu zamenite za keš a onda se častite autom po svojoj meri. Pa čak i novom Zastavom!