Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila, automobila, kamiona, motora, džipova

Otkup vozila bez atesta

Otkup automobila bez atesta
  • Otkup vozila
  • Коментари су искључени на Otkup vozila bez atesta

Otkup vozila bez atesta vršimo u Beogradu i na teritoriji cele Srbije, a po potrebi i van granica zemlje! Radimo otkup automobila bez atesta a već dugi niz godina uspešno se bavimo otkupom novih, polovnih i havarisanih automobila i vozila ostalih namena. Otkup automobila i vozila bez obzira na njihovo stanje, godište, pređenu kilometražu i druge karakteristike vršimo efikasno i uz najbolju cenu. Tokom niza godina stekli smo odličnu reputaciju među klijentima, a najbolja reklama je preporuka.

Naši zadovoljni klijenti nas veoma često preporučuju svojim prijateljima i rođacima, te se krug zadovoljnih klijenata konstantno širi. To nam omogućava da vam nudimo sve bolju uslugu i sve konkurentnije cene.

Poznato vam je da zbog novog zakona koji važi u našoj zemlji, registracija vozila nije moguća ukoliko ne posedujete atest za plin. Ne očajavajte, mi smo tu da vam pomognemo! Atest na plin ima rok važenja od pet godina nakon čega po pravilu AMSS-a nastupa reatest plina. Vrlo često se dešava da pojedini delovi treba da budu zamenjeni kako bi se ponovo mogla izdati uverenja o ispravnosti plina jer se vozila bez atesta ne mogu registrovat, kako smo već napomenuli. Međutim, neretko se desi da vlasnici automobila nemaju novca za novi atest pored registracije koja je skupa i onda voze vozila bez atesta. To ih može koštati daleko više! U slučaju nepoštovanja pravila rizikujete da budete kažnjeni v isključenjem iz saobraćaja i plaćanjem novčane kazne u iznosu od 10.000 do 50.000 dinara. Ovo nisu zanemarljive cifre. Ako spadate među one koji nemaju atestiran plin, koji je istovremeno upisan i u saobraćajnoj dozvoli, mi ćemo vam pomoći i otkupiti vaše vozilo.

Cena vožnje automobilom u koji je ugrađen plin je neuporedivo pristupačnija, s obzirom da je plin daleko jeftiniji od benzina. Međutim, stvari se menjaju, a neposedovanje atesta može biti samo jedan u nizu razloga za prodaju ovakvog vozila. Naši agenti su vam raspoloživi u bilo koje doba dana i uvek spremni da odgovore na sva pitanja. Pri otkupu vašeg vozila nudimo vam i besplatnu procenu vozila. Bićete prijatno iznenađeni cenom i uslugom. Po samo vozilo dolazimo mi, plaćamo vam u kešu, istog dana i na licu mesta, a zatim odvozimo vozilo. To praktično znači da ulažete minimalan trud a dobijate maksimalnu finansijsku korist, odnosno nadoknadu za svoje vozilo. Otkup automobila i vozila vršimo bez obzira na njihovo stanje, marku i godište. Ovo važi i za vozila bez atesta. Javite nam se već danas i proverite zašto su nam drugi pre vas dali svoje poverenje. Profesionalnost, efikasnost i tačnost u ispunjenju dogovora naše su karakteristike.

Javite se i uverite i sami.

Nazad na vrh