Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup vozila od lizinga

Otkup automobila od lizinga

Otkup vozila od lizinga nastao je iz želje da se svima koji nisu u mogućnosti da isplate lizing vrati makar deo ulaganja. Za otkup automobila od lizinga važe iste povoljnosti kod nas. Mi ćemo vaše vozilo preuzeti u rekordnom roku kao i vaš lizing a vi ćete dobiti novac na ruke. Plaćanje vršimo istog dana u kešu!

Otkup vozila sa lizinga bolna je tačka ako ste dugo želeli svoj auto. No, vašim snovima nikako ne mora biti kraj zato što vam je rata previsoka. Odlučite se za prodaju i od tog novca kupite auto ili vozilo koje će biti u potpunosti vaše. Pružićemo vam i besplatnu procenu vašeg vozila, bez ikakve obaveze. Dogovor sklapamo tek kada potvrdimo da vam svi uslovi odgovaraju. Garantujemo da ćete ponuđenom cenom biti izuzetno zadovoljni. Kada ste se odlučivali na lizing situacija je verovatno bila povoljnija. Ipak, rešenje postoji. Potrebno je da nas kontaktirate i neko od naših agenata će vam ubrzo predložiti da se sastanete. Nakon obavljene besplatne procene dobićete našu ponudu i shvatiti da je ovo najbolje rešenje za vašu situaciju sa lizingom. Banka vam neće dati tako dobru ponudu baš kao ni jedna auto kuća, u to smo potpuno sigurni. Bilo da ste korisnik finansijskog ili operativnog lizinga, mi vam možemo pomoći da se ove obaveze oslobodite. Mi ćemo uraditi otkup vašeg vozila po najpristupačijim cenama a s vama uspostaviti veoma profesionalan i korektan odnos. Kako smo već naveli plaćamo u keđu, na ruke i na licu mesta. No, ako to vama više odgovara možemo vas isplatiti i preko računa u banci po vašoj želji.

Sarađujemo kako sa privatnim licima tako i sa firmama za koje uvek postoje posebne povoljnosti. Ni banke ni auto kuće nisu preterano saosećajne, zato nemojte dozvoliti da ostanete bez vozila, li da plaćate lizing za vozilo koji više ne želite da vozite.Mi smo tu 24 sata dnevno, svih 365 dana u godini. Možete nas pozvati telefonom ili poslati mail. Ukoliko nam šaljete mail možete dodati i fotografije vozila za otkup, a mi ćemo vam uzvratiti preciznim informacijama o našoj ponudi. Vreme je da se oslobodite nameta i zaboravite na loše iskustvo koje ste možda imali sa lizingom. Povratite svoj novac, zaradite a nama prepustite sve administrativne procedure. Pridružite se našim drugim zadovoljnim klijentima i javite nam se već danas!