Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup pikap vozila

Otkup pikap vozila i polovnih pikapova završavamo u najkraćem mogućem roku i na vaše veliko zadovoljstvo. Profesionalci smo u poslu, trajemo dugi niz godina i zahvaljujući dobrom poslovanju stekli smo veliki broj klijenata. Nama klijenti veruju jer ih nikada nismo izneverili. Brzi smo i pouzdani, a cene koje dajemo za otkup vađeg vozila su iznad očekivanja!

Pikap vozila su veoma korisna i zgodna za sve vrste transporta. Brza su i pouzdana. Jedina mana im je što su zbog široke namene stalno u pokretu pa će vam zatrebati novi pikap vrlo brzo ako ga stalno vozile. I bez obzira na to da li je pikap u dobrom stanju ili ne, možda samo želite bolji i napredniji model.

Otkup pikapa i polovnih pikapova radimo veoma često jer je ovaj tip vozila vrlo popularan kako za komercijalne tako i za nekomercijalne svrhe. Ako vas vaš pikap više ne služi kao ranije, propao mu je patos, prešao je preveliku kilometražu obratite nam se. Možda za sebe samo želite novo i bolje vozilo, tu smo da vam pomognemo. Dolazimo u sve gradove u Srbiji i na licu mesta plaćamo i preuzimamo vozilo od vas. Zašto biste gubili svoje vreme pretražujući ponude i danima čekajći da vam neko odgovori na ponudu kada možete sve da završite brže. Dovoljno je da nas pozovete na broj telefona u kontaktima. Ako vam je tako lakše pošaljite nam upit mailom i mi vam se ubrzo javljamo. Otkupljujemo vozila bez obzira na stanje. Dakle, bavimo se i otkupom havarisanih vozila, zarđalih i onih za otpad. Posle vašeg poziva naši agenti dolaze na datu adresu i vrše detaljan uvid u stanje vozila. Daćemo vam najpovojniju cenu i platiti na licu mesta. Ako se radi o otkupu od firme ili preduzeća možemo vam izdati račun, a vi uplatu možete izvršiti virmanski ili kešom.

Otkupujemo sve navedene marke pikapova:

Mercedes Benz
Ford
Iveco
Peugeot
Fiat
Citroen
Opel
Mazda
Volkswagen

Javite nam se koliko danas, nemojte čekati sutra.Bavimo se i otkupom automobila i vozila svih tipova. Mi smo tu za vas svakog dana, bez obzira na vreme. Prilagođavamo se vašim obnavezama i dolazimo u vreme kada vama odgovara. Preuzimamo vozilo od vas i plaćamo odmah. Poslujemo uspešno i s punim poverenjem svojih zadovoljnih klijenata. Postanite jedan od njih i pozovite odmah!