Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup taksi vozila

Otkup taksii vozila je među poslednjim dodatim uslugama naše firme za otkup automobila i vozila. Zahvaljujući proširenoj paleti naših usluga sada smo u mogućnosti da vam osiguramo i brz i povoljan otkup taxi vozila. Na zahtev brojnih klijenata odlučili smo da otkup taxija bude jedna od naših novih usluga i nadamo se da ćete kao i do sada biti zadovoljni onim što imamo da vam ponudimo.

Radimo brzo, pouzdano, efikasno i nadasve vam nudimo odličnu cenu. Vaše taxi vozilo vas je dobr služilo tokom godina, ali je došlo vreme da ga zamenite. Možda ste samo odlučili da se više nećete baviti pružanjem taxi usluga i morate da se rešite vozila? Desila se nesreća koja vam je oštetila taxi do te mere da više nije u voznom stanju? Ili je pak vaše vozilo havarisano u nekoj prirodnoj katastrofi? Kakvi god da su vaši razlozi za prodaju, mi smo raspoloženi da se čujemo i upoznamo sa vama kako bismo ostvarli saradnju na obostrano zadovoljstvo. Zamena, odnosno otkup vašeg taxi vozila ože biti realizovana za samo sat vremena. Kada nas pozovete daćete nam opis vozila, sa podacima vezanim za stanje motora, godište i pređenu kilometražu. Već tada ćemo vam dati okvirnu cenu. Ipak, savetujemo vam da nas pozovete da uradimo besplatnu procenu. Naši agenti će zatim doći na datu adresu i na licu mesta vam dati ponudu na osnovu višenog stanja vozila.
Otkup vršimo odmah i plaćamo u kešu. Ukoliko pak zastupate firmu, taxi udruženje ili neko drugo preduzeće koje u svom posedu ima taxi vozila za prodaju možemo vam novac uplatiti kešom ili preko računa. Naša firma je registorvana već dugi niz godina i poslujemo transparentno, jer nam je poverenje klijenata od velikog značaja. Prilikom otkupa ne uzimamo u obzir namenu samog vozila, tako da ćete dobiti odličnu cenu kao da je u pitanju bilo koje drugo putničko vozilo.
Možete da nam se javite iz bilo kog dela zemlje i mi ćemo doći do vas. Ne morate da razmišljate o transportu vozila jer ga posle plaćanja mi preuzimamo i vozimo. Dakle, vaše je samo da nam se javite i da profitirate, a na nama je sve ostalo. Kako bismo vam uvek bili na raspolaganju radimo non-stop, bez obzira na doba dana ili dan u nedelji. Poštujemo vaše vreme i dogovore pravimo prema vašim potrebama i raspoloživosti.

Zašto da plaćate dodatno parking mesto, garažu ili da imate gužvu u dvorištu ako ste već naumili da prodate svoje taxi vozilo. Okrenite naš broj ili nam pišite na mail adresu i mi vam se javljamo u najkraćem mogućem roku. Tu smo da vam otklonimo sve dileme i odgovorimo na sva pitanja. Plaćamo najbolje i plaćamo odmah!