Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila, automobila, kamiona, motora, džipova

Otkup vozila za otpad

Otkup automobila za otpad
  • Otkup vozila
  • Коментари су искључени на Otkup vozila za otpad

Otkup vozila za otpad uglavnom dolazi na red onda kada vašem vozilu nema nikakve druge pomoći. Uradite sa nama na vreme otkup automobila za otpad jer zašto biste gledali neku staru krntiju u svom dvorištu ili garaži kada vam mi možemo veoma lako rešiti taj problem. Ne samo da ćete se u tren oka rotosiljati krša već ćete i zaraditi. Reagujemo brzo na vaš poziv, dolazimo na datu adresu, preuzimamo vozilo a vas isplaćujemo. I to istog dana, u kešu, na licu mesta!

Imate stari, zarđao, truo, havarisan ili potupuno uništen automobil? Zauzima prostor i pravi nered? Prodajte ga nama i zaradite jer mi vršimo otkup vozila i automobila za otpad! Umesto da trošite vreme i novac odlazeći od jednog do drugog auto otpada, tražeći najbolju ponudu za otkup automobila, javite nam se. Uveravamo vas da možemo da ponudimo najbolje otkupne cene i najbolju uslugu. Pre nego se definitivno odlučite za našu uslugu možete nam pisati mailom ili nas pozvati putem telefona, a mi ćemo vam pružiti uslugu besplatne procene. Ako nam šaljete mail, obavezno nam pošaljite uz opis i sliku vozila, kako bismo vam preciznije odredili cenu. Ako nas zovete telefonom, uz pomoć naših agenata koji će imati mnoštvo pitanja za vas, saznaćemo sve ono što nas o vozilu zanima. Kada se dogovorimo sa vama o ceni, dolazimo na adresu i preuzimamo vozilo za otpad. Dakle, vi više ni jednu obavezu nemate, osim da se zadovoljno smeškate zbog upravo obavljene transakcije. Postoje službe koje će vam tražiti novac da prevezu vaše vozilo do auto otpada, ali mi radimo upravo suprotno. Mi vama dajemo novac da bismo preuzeli vozilo koje je namnejeno za otpad! Takođe, za vas vršimo i otkup vozila za staro gvožđe, odnosno reciklažu.

To što vama vaše vozilo više ne služi, ne znači da se neki njegovi delovi ne mogu iskoristiti. Ukoliko je vozilo u potpunosti havarisano, odnosno, ne mogu se koristiti čak ni delovi, tu je reciklaža. Što se uslova otkupa tiče dajemo iste pogodnosti, besplatnog dolaska na poziv i prevoza. Poslujemo bilo gde u Beogradu ili Srbiji. Po tom pitanju, za naše agente nema nikakvih ograničenja. Vaše mesto boravka utiče jedino na to koliko brzo možemo da dođemo do vas i preuzmemo vozilo. Otkupljujemo sve modele i marke automobila kao i otkup automobila za delove koji vam zauzimaju mesto u garaži, dvorištu ili radionici. Pozovite nas i zaradite već danas! Sarađujemo kako sa privatnim licima tako i sa firmama. Možete birati način isplate, naša firma je registrovana pa plaćanje vršimo i putem računa za poslovne klijente i firme. Otkup automobila i vozila za vas obavljamo bilo kada i bilo gde!

Ne čekajte da dobijete bolju ponudu jer se to neće desiti. Ne dozvolite da vašem vozilu opada cena zato što ste se premišljali. Javite se danas i zaradite maksimalno, čak i na vozilu za otpad.

Nazad na vrh