Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup alufelni

Otkup alufelni i polovnih alufelni možete obaviti preko naše firme, brzo, poudano i po najboljoj ceni! Otkupljujemo vaše alufelne bez obzira na tip, model, boju i starost. Stanje vaših felni nije nam bitno, važno je samo da ih imate i da želite da ih prodate. Dolazimo na vaš poziv u dogovreno vreme i na dogovoreno mesto. Plaćanje vršimo na licu mesta i garantujemo najbolju cenu.

Aluminijumske felne danas imaju veliku ulogu kada je reč o sveukupnom izgledu automobila. Znate i sami koliko dobro izabrane felne mogu da utiču na izgled vašeg vozila. Kako napreduje automoto indsutrija tako se i trendovi alufelni menjaju. One postaju sve modernije pa ih sve veći broj ljudi i stavlja na svoje četvorotočkaše. Kada ste kupovali automobil možda vam se nisu dopale fabričke felne pa sada želite ove novije i bolje, aluminijumske. Danas ih možete naći svuda, ponuda je veoma široka pa će vam se možda zato učiniti da ćete se teže otarasiti ovih koje više ne želite.

Mi vam nudimo rešenje! Pozovite nas! Bavimo se otkupom alu felni svih promera, sa ili bez guma. Kako se otkup, odnosno novčana transakcija vrši istog dana, moćićete odmah da odete po nove felne. Možda vam pak samo nedostaje novca da priuštite felne koje želite. Mi smo rešenje i za taj problem. Jednostavno, mi ćemo ih otkupiti a vi ćete tako dobiti dodatni novac kojim možete da pazarite one koje vam se sviđaju. Kao strastveni ljubitelji automobila znamo da nećete imati mira dok vaše felne ne budu baš kakve želite i zato smo tu da vam olakšamo put do ostvarenja te želje! Radimo praktično non-stop jer želimo da vam budemo na usluzi kada to vama odgovara. Zato nas možete pozvati kad god poželite ili se za to ukaže potreba. Naši agenti imaju odlično znanje i iskustvo kada je poznavanje alufelni u pitanju, te će moći da vam daju besplatnu procenu čak i pre nego što dođu na lice mesta. Radimo otkup svih vrsta alufelni, 15, 16, 17, 18 cola, novije i starije modele. Možete nam se obratiti ili telefonom ili mailom. Pitajte sve što vas zanima u vezi otkupa a mi ćemo vam dati detaljne informacije. Dolazimo po vaše felne, dakle to je naš trošak, a vaše je samo da zaradite.

Ukoliko vama više odgovara da novac dobijete preko računa, ako prodajete veće količine ili je u pitanju firma, ni to nije problem. Radimo i sve druge vrste otkupa vozila, automobila, kamiona, kombija i pikapova, bez obzira na stanje.
Pozovite nas već danas i uverite se zašto smo najbolji!