Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup auta od firme lizinga

Otkup auta od firme za vas obavljamo u rekordnom roku i pod najpovoljnijim uslovima plaćanja. Bilo da je u pitanju otkup auta od firme ili otkup auta od lizinga možemo da vam ponudimo najkonkurentniju cenu na tržištu. U mogućnosti smo da isplatu obavimo istog dana, u kešu, na ruke. Bez čekanja i bez posrednika. Naša firma posluje kako na teritoriji Beograda tako i u celoj Srbiji. Možete nam se obratiti ako živiti u Nišu, Pančevu, Smederevu, Kraljevu, Kragujevcu, Loznici, Novom Sadu ili bilo kom drugom manjem ili većem mestu u zemlji.

Dolazimo na lice mesta, odnosno datu adresu i vršimo besplatnu procenu auta. Ukoliko vam je potrebno rešenje da se vaša firma reši starih i dotrajalih vozila mi vam možemo pomoći. Takođe, ukoliko vas muči lizing, ne želite više da plaćate rate banci ili jednostavno želite drugi auto, obratite nam se. Pored toga što ćemo otkupiti vaš auto, možemo vam ponuditi i neka druga vozila koja bi vašim potrebama više odgovarala. Bavimo se otkupom vozila svih vrsta i namena, bez obzira na model i godište proizvodnje.

Otkup vozila od firme je pravo rešenje kada vaša firma ima vozni park koji čine mahom stara, dotrajala vozila. Takođe, to mogu biti polovna vozila koja se ne koriste toliko često kao ranije, ili je jednostavno potreban prostor za nova vozila. Pozovite nas jer mi vam dajemo ponudu koju nećete moći da odbijete.Naš tim je sastavljen od profesionalaca i iskusnih agenata koji će vam značajno uštedeti vreme i pretragu. Ono što je najvažnije u celoj priči je da mi umesto vas obavljamo svu papirologiju i bavimo se administracijom dok je na vama samo da pokažete inicijativu i kontaktirate nas. Radimo 24/7 i dostupni smo svakog dana u nedelji. Svojim klijentima izlazimo u susret na obostrano zadovoljstvo i zato se njihov broj svakodnevno uvećava. Otkup auta od lizinga je takođe polje naše ekspertize jer znamo da od banke ili auto kuće ne možete očekivati fer tretman i dobru ponudu.
Ne čekajte da vrednost vaših vozila dodatno opada s vremenom. Preduzmite nešto još danas. Javite nam se telefonom ili nam pošaljite mail. Opišite nam o kakvom autu ili automobilima se radi, pošaljite specifikacije vozila i fotografije a od nas stiže idealna ponuda. Mi smo ono što vam treba i što ste čekali da vam reši nedoumice i probleme. Nemojte da vam zarada izmakne zbog neodlučnosti.

Proverite zašto nas drugi preporučuju i okrenite naš broj već danas! Plaćamo u kešu ili preko računa firme!