Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup kombi vozila polovnih kombija

Otkup kombi vozila i polovnih kombija za vas obavljamo već godinama veoma uspešno i kvalitetno. Možemo se pohvaliti brzom uslugom, odlično plaćamo i imamo veliki broj zadovoljnih klijenata. Na vaš poziv dolazimo da pogledamo vozilo, damo procenu stanja i cenu. Plaćanje vršimo na licu mesta i zatim odvozimo vozilo. Dakle, vi nećete morati da uradite apsolutno ništa osim da nas pozovete!

Kombi vozila su veoma popularna za trasnport i svakodnevni prevoz robe i materijala raznih vrsta. Lako je upravljati njima, odlična su i za parking u gradskim sredinama. Ipak, čini vam se da vas vaš kombi baš i ne služi kao pre? Nezadovoljni ste vizuelnim izgledom svog kombija i želite neki „mlađi“ model? Imali ste tu nesreću da vaše vozilo bude oštećeno pri nekom sudaru? Vozilo vam je prestaro za vožnju, pohabano je ili imate neki tehnički kvar koji ne želite ili ne možete da sanirate? Ne brinite, mi imamo rešenje za vas. Javite nam se, kroz samo par kratkih pitanja daćemo vam besplatnu procenu i dogovoriti se sa vama o datumu i vremenu preuzimanja vozila. Nemojte da čekate da dobijete bolju ponudu, tako samo traćite svoje vreme jer je naša ponuda zasigurno najbolja na tržištu. Otkupljujemo sve modele i tipove kombi vozila, bez obzira na vozno stanje i godište. Havarisana i vozila za otpad takođe smo spremni da preuzmemo od vas i tako vas rešimo jedne velike muke. Da ne biste danima pretraživali ponude na internetu, kod nas ćete moći da saznate sve što vas zanima samo jednim pozivom. Mi radimo svakog dana, uključujući i vikende i možete nas pozvati u bilo koje vreme. Na vašu adresu dolazimo ubrzo posle poziva, plaćamo vam odmah i na licu mesta. Ne morate da brinete oko plaćanja i ako se radi o otkupu većeg broja vozila od firme ili preduzeća. Mi smo dugo na tržištu, imamo registrovanu firmu pa vam možemo izdati i blok račun, tj.omogućiti plaćanje preko računa ili kešom.
Vršimo otkup sledećih modela kombi vozila:

Fiat Ducato Maxi Nem
Volkswagen kombi t5
Mercedes Benz Sprinter
Opel Movano
Ford tranzit, Ford Connect
Renault trafik
Iveco daily
Mazda BT
Peugeot Expert, Peugeot Boxer

Javite nam se već danas. Bavimo se svim vrstama otkupa automobila i vozila za vas. Proverite zašto smo vrhunski tim profesionalaca sa brojnim preporukama i zadovoljnim klijentima. Najbrže reagujemo i dajemo najbolje cene, provereno!