Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup novih automobila

Otkup novih vozila

Otkup novih automobila je uz usluge naše agencije brz, poudan i ono što je za vas najvažnije veoma isplativ. Uz povoljan otkup novih vozila pomoćićemo vam da zaradite i da izvršite prodaju novog automobila u najkraćem roku!

Kao i pri svakoj drugoj kupovini možda se i vama dogodilo da ste se zaleteli i kupili auto za koji se ispostavilo da nije ono što želite te biste ga rado prodali što pre. Pri tom automobil niste ni vozili te vam sada samo predstavlja smetnju u garaži. Ukoliko je došlo do nekih drugih nepredviđenih okolnosti zbog kojih ste odlučili da ćete prodati sasvim nov auto, javite nam se jer imamo rešenje za vas! Naša agencija se već dugi niz godina uspešno bavi otkupom novih automobila a naša najvrednija preporuka dolazi upravo od zadovoljnih klijenata. Naši klijenti su na prvom mestu zadovoljni zato što njihove interese stavljamo ispred svojih i što samo kod nas mogu da dobiju odlično cenu i to odmah. Dakle, mi dolazimo po vašem pozivu na datu adresu, u bilo koji grad Srbije. Plaćamo vam na licu mesta i zatim odvozimo vozilo. Nemate apsolutno nikakvu drugu obavezu osim da nas kontaktirate telefonom ili mailom jer sve ostalo možete mirno nama da prepustite.
Otkupljujemo sve modele i sve marke automobila, sa ili bez prateće opreme. Važno je samo da je auto nov i da vi želite da ga prodate.
Sve funkcioniše kranje jednostavno, jer ne želimo da prolazite kroz nepotrebne korake i gubite svoje dragoceno vreme. Kada nam se javite, prvo što ćemo vam ponuditi jeste besplatna procena vrednosti automobila. Mi to možemo uraditi i telefonski, ali je praksa da se sa vama dogovorimo i dođemo na adresu gde se auto nalazi i damo vam tačnu procenu. Zatim ćemo vam ponuditi jedinstvenu cenu koja ne podleže daljim promenama. Dakle, ako smo vam rekli jednu sumu novca, tu sumu ćemo vam i isplatiti, bez naknadnih troškova. Nama je poverenje naših klijenata veoma važno i zato poslujemo potpuno transparentno. Plaćamo istog dana kada preuzimamo auto i to u kešu ili preko računa. Kako vama više bude odgovaralo. Možete da nam se javite u koje god vreme vama odgovara jer mi svoje vreme krojimo prema vašem. Dostupni smo 365 dana u godini, bez obzira na dane u nedelji. Kao što smo već naveli, otkup možemo izvršiti sa bilo koje adrese. Ako ste u Kruševcu, Beogradu, Šapcu, Nišu, Pančevu, javite nam se i mi dolazimo na vaša vrata.

Potrebno je samo da imate urednu paprilogiju odnosno prateću dokumentaciju za automobil i mi preuzimamo sve ostale obaveze. Auto čak ne mora da bude registrovan ili osiguran jer ćemo se mi postarati i za to.

Pored ove usluge nudimo vam otkup bilo koje druge vrste novih, polovnih ili starih vozila. Proverite šta sve sve nalazi na našem spisku usluga. Pozovite nas i spremno ćemo odgovoriti na sve vaše zahteve jer mi postojimo zbog vas!