Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup polovnih guma

Otkup polovnih guma možete izvršiti preko naše agencije za najkraće vreme i uz najbolju cenu! Otpadne auto i teretne gume otkupljujemo i od pravnih i od fizičkih lica. Dajemo odlične uslove otkupa. Posedujemo kamionski prevoz za transport novih i polovnih guma, tako da količina guma koje ste spremni da prodate nije nikakav problem za nas. U obzir dolaze svi tipovi guma, svi modeli, kako novih tako i polovnih guma. Bilo da biste prodali traktorske, autobuske, kamionske, gume za bicikle, morotore, motocikle, automobile ili neka druga vozila, javite nam se.

Vi imate gume, mi imamo rešenje! Tu smo da odgovorimo na vaš poziv ili mail u svako doba dana. Naša usluga je brza i pouzdana. Kontaktirajte nas iz bilo kog grada u Srbiji jer je naša mreža poslovanja razgranata na čitavu zemlju. Možete da nam se javite kako iz Beograda, tako i iz unutrašnjosti a mi ćemo otkup guma i polovnih guma organizovati u najraem roku. Plaćanje vršimo na licu mesta, u kešu, a ako želite možemo vam novac uplatiti i na vaš račun ili račun firme.

Gume koje želite da prodate mogu biti od bilo kog proizvođača i bilo kojih dimenzija. Tigar, Sava, Pirelli, zimske ili letnje, važno je samo da ste raspoloženi da nas pozovete a oko svega drugog se dogovaramo za vrlo kratko vreme. Zašto da gomilate gume koje vam više ne trebaju i tako sebi zakrčite garažu ili ostave kada brigu o gumama možete prepustiti nama. Ne morate više juriti od jednog do drugog vulkanizera kako bi vam pomogli da se rešite polovnih guma, samo nas pozovite i naćićemo brz i lak način da mi to učinimo. Naše službe su otvorene za vaše pozive u bilo koje vreme i bilo kog dana u nedelji, uključujući i vikende. Ponosni smo na dugogodišnje poslovanje i prepoznatljivost na tržištu po kvalitetu usluge. Naši agenti su veoma efikasni, profesionalni i uslužni, što je veoma važno za vas kao klijente. Imamo odličnu saradnju sa svim bivšim klijentima i dan danas, zbog čega nas rado preporučuju prijateljima i rođacima. Zadovoljstvo naših klijenata i briga o njihovim potrebama je naš najveći uspeh. Podelite taj uspeh sa nama, pridružite se ostalim zadovoljnim klijentima. Potražite u našem portfoliu i druge usluge, otkup raznih vozila i automobila, kko anovih tako i polovnih.

Javite nam se i u istom danu ćemo organizovati i preuzimanje guma i isplatu! Efikasno, odlična cena i bez gubljenja vremena!
Detaljnije informacije o otkupu možete dobiti pozivanjem naših kontakt telefona ili nas kontaktirati putem naše e-mail adrese.